Uw huis verkopen in Nijmegen of omgeving - 52115
Gratis waardebepaling
Krijg inzicht in de waarde van uw woning

Uw huis verkopen in Nijmegen of omgeving

U staat op het punt om uw huis te verkopen. Een vak apart. Gelukkig een vak waar wij al bijna 90 jaar ervaring mee hebben. Dankzij deze jarenlange ervaring, persoonlijke aanpak en onze uitgebreide expertise van de woningmarkt in Nijmegen en omgeving, behalen wij altijd het beste resultaat. Op basis van uw verhaal en wensen ontwikkelen we samen een strategie op maat, die werkt.

Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Ook voor het beste resultaat gaan?

Hoe mogen we contact met u opnemen?

Uitgebreide marktkennis

Onze makelaars zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in Nijmegen en omstreken.

Persoonlijke aanpak

Wij leveren maatwerk bij iedere opdracht, omdat ieder huis, object of advies uniek is.

Deskundig en professioneel

Onze erkende specialisten hebben uitgebreide kennis in huis om u het beste advies te geven.

Zo gaan wij voor het beste resultaat

Particulier - verkopen - nieuw

Kennismaking en verkoopstrategie

Wie zijn wij en wie bent u? Wij nemen graag de tijd om kennis met u te maken en uw wensen met betrekking tot de verkoop van uw woning in kaart te brengen. In goed overleg bepalen we samen de optimale verkoopstrategie die het beste bij de huidige markt past.

Particulier - verkopen - nieuw

Voorbereiding

Wanneer u uw huis besluit te verkopen, is het belangrijk dat uw dossier compleet is. Hierin worden belangrijke documenten zoals de getekende opdracht, het eigendomsbewijs van uw woning, het energielabel, stukken van de VvE en meer verzameld. Wij controleren of alle documenten compleet zijn, zodat de eerste stap richting verkoop kan worden gemaakt.

Particulier - verkopen - nieuw

Onderscheidende marketing

Goede presentatie van uw woning is essentieel. De juiste marketing is een voorwaarde voor een succesvol verkooptraject. Ons unieke promotiepakket zorgt voor de meest optimale positionering en springt eruit door de goede kwaliteit en complete presentatie. Door slimme online marketing wordt de potentiele koper naar uw woning geleidt.

Particulier - verkopen - nieuw

Bezichtigingen

Altijd op tijd in goed overleg. Een goede bezichtiging is essentieel voor een optimaal verkoopresultaat en daarom de basis van ons vak. Afspraken worden in overleg met u gepland. Tijdens de bezichtiging leiden we potentiële kopers rond en krijgen zij de mogelijkheid om vragen te stellen. Welke potentiële koper ziet zichzelf al in uw huis wonen?

Particulier - verkopen - nieuw

Onderhandelingen in goede banen leiden

Ons specialisme. Na de bezichtigingen bespreken we alle uitgebrachte biedingen met u. Daarbij geven we eerlijk advies. Zit het juiste bod erbij? Dan regelen wij de verdere afwikkeling van de verkoop. Blijft het juiste bod uit? Dan zoeken we verder naar de beste koper en beste opbrengst voor uw woning. Naast de prijs worden ook de voorwaarden, zoals de opleverdatum en ontbindende voorwaarden, besproken.

Particulier - verkopen - nieuw

Deskundige en efficiƫnte afhandeling

Zijn u en de koper tot een goede prijs gekomen? Dan stellen wij de koopakte op, die wij zo snel mogelijk laten ondertekenen en naar de notaris sturen. Dan blijft alleen nog de oplevering van het huis uit. Samen met u en de koper inspecteren wij het huis, nemen we de meterstanden op en gaan we naar de notaris voor de feitelijke overdracht.

Particulier - verkopen - nieuw

Nazorg

Gefeliciteerd, uw huis is verkocht! Uiteraard staan wij dan nog steeds voor u klaar en kunt u bij ons terecht met al uw vragen. Bijvoorbeeld wanneer u nog vragen heeft of hulp kunt gebruiken bij het regelen van de laatste zaken.

Particulier - verkopen - nieuw

Huis verkopen? Kies voor expertise en een persoonlijke benadering

De verkoop van uw huis is een ingrijpende, emotionele en zeker geen dagelijkse gebeurtenis waar het nodige bij komt kijken. Een persoonlijke klik met uw makelaar is dus belangrijk bij de verkoop van uw huis. U en uw huis verdienen een doortastende en persoonlijke aanpak. Maar gedegen expertise mag hierbij niet ontbreken. Bij Strijbosch Thunnissen Makelaars vindt u ze beide.

Veelgestelde vragen bij het verkopen van een woning

Bij de verkoop van uw woning hebben wij een aantal documenten van u nodig, te weten:

 • Eigendomsbewijs, ook wel akte van levering
 • Geldig legitimatiebewijs
 • Aanslag gemeentelijke belastingen
 • Vragenlijst en lijst van zaken
 • Plattegronden (indien beschikbaar)
 • Definitief energielabel
 • Akte van verdeling (in geval van scheiding)
 • Akte van erfrecht (in geval van overlijden)

Bij een appartement zijn aanvullende documenten nodig:

 • Splitsingsakte
 • VvE stukken

Deze bestaan uit de makelaarskosten en de kosten voor het aanvragen van een energielabel. De makelaarskosten zijn variabel en maatwerk. Uw makelaar kan daarom het beste uitleggen met welke kosten u rekening dient te houden.

Als verkopend makelaar nemen wij al het werk uit handen en begeleiden wij u van A tot Z bij het gehele verkoopproces. Denk hierbij aan:

 • Vooronderzoek verrichten
 • Het kennismakingsgesprek (samen verkoopstrategie bepalen)
 • Aanbiedingstekst schrijven
 • Optimale presentatie verzorgen
 • Woning in verkoop zetten
 • Bezichtigingen plannen en uitvoeren
 • Onderhandelen met potentiële kopers
 • Opmaken en tekenen van de koopakte
 • Eindinspectie en overdracht

De prijs die u kunt vragen hangt onder andere af van de huizenmarkt op dat moment, prijzen van soortgelijke woningen in de buurt en de staat van uw woning. De uiteindelijke prijs wordt in samenspraak met de verkoopmakelaar bepaalt. U kunt de WOZ-waarde online opzoeken, maar de prijs die u voor uw woning kunt vragen ligt vaak wat hoger.

De keuze van een makelaar is uiterst belangrijk. U gaat een vertrouwensband aan met iemand die een woning, (in de meeste gevallen) het meest waardevolle bezit uit uw leven verkoopt. Ons advies is dan ook om dit vertrouwde gevoel zelf te ervaren in een kennismakingsgesprek met ons als makelaar zijnde.

Het verkopen van uw huis is iets wat u niet dagelijks doet. Wij als ervaren makelaar begrijpen dit als geen ander. Hoewel wij u van A tot Z zullen begeleiden gedurende het hele proces, is het voor u wel fijn om een overzicht te hebben voor alles wat erbij komt kijken. Bekijk onze checklist voor het verkopen van uw huis. Bent u goed voorbereid?

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Klanttevredenheid
Groot-Brittanniƫstraat 36

Hele fijne samenwerking, vlotte en intelligente mensen, een makelaarsbureau dat ik iedereen aan kan raden!

10 10 1
Geschreven op
Dokstraat 149

Zeer prettig, meestal direct! Als er wat was, dan werd dit adequaat en snel opgelost! Ook was er ruimte voor eigen inbreng.

9,0 10 1
Geschreven op
Nieuwe Holleweg 41

Strijbosch Thunnissen heeft het vanaf het begin goed aangepakt, een duidelijk verhaal en prima foto's. Snelle afspraken en deskundige bezichtigingen door makelaar Bert Knuiman. Verkoop was mede daardoor op korte termijn geregeld.

10 10 1
Geschreven op
Zellersacker 2035

Topmakelaar! Heeft heel goed meegedacht en geholpen. Altijd goed bereikbaar en bereid om iets extra's te doen.

9,0 10 1
Geschreven op
Zwanensingel 41

Niels is geweldig: korte communicatielijnen, duidelijk, no nonsense. Ik kan hem iedereen aanbevelen. Deze makelaar is echt perfect!

9,0 10 1
Geschreven op
Dokstraat 137

Prettige en open communicatie. Realistisch in het stellen van de prijs en verwachting van de verkoop. Veel kennis en kunde aanwezig bij de makelaars en op kantoor. Veel aandacht voor de klant tijdens de verkoop alsmede naderhand met de afhandeling van de verkoop.

10 10 1
Geschreven op
Stollenbergweg 67 a

Harry van loon is een heel prettige en deskundige makelaar geweest voor de verkoop van ons huis in Berg & Dal.

9,0 10 1
Geschreven op
de Voorstenkamp 1404

De verkoop was eenvoudig, maar desalniettemin was ik erg tevreden over de service, de deskundigheid en behulpzaamheid.

9,0 10 1
Geschreven op
Willem Schiffstraat 75

Het was een plezierige exercitie en heeft geresulteerd in een vlotte aankoop en een tevreden koper. Binnenkort is de overdracht en dan begint het verbouwen.

10 10 1
Geschreven op
Willem Jansenstraat 47

Deskundige, betrouwbare makelaar die waar maakt wat hij zegt. Deskundige betrouwbare medewerkers en financieel adviseur.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 27 reviews Bekijk alle Funda referenties
Strijbosch Thunnissen Makelaars
9.4 10 1 10

Vraag een gratis waardebepaling aan

Nog niet zeker of u wilt verhuizen? Kies geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. U krijgt inzicht in de huidige waarde van uw woning en de mogelijke vraagprijs.

Gratis waardebepaling aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie