Natuur, cultuur en winkelen

Natuur, cultuur en winkelen

Beleef de omgeving van Nijmegen

Er is genoeg te doen in de omgeving van Nijmegen

Nijmegen heeft veel cultuur, natuur en historie te bieden. Maar ook buiten deze prachtige stad is er veel te beleven en ontdekken. Van mooie fietstochten langs de waal en de Linge tot aan winkelen in de omliggende winkelstraten; Ontdek wat deze mooie stad nog meer te bieden heeft.

Groene omgeving
De omgeving van Nijmegen kenmerkt zich door veel natuur en bossen. Dit prachtige uitzicht alleen al maakt het waard om de omgeving te verkennen.
Centraal gelegen
Overweegt u een uitstapje naar andere delen van ons land? Snelwegen zoals de A15, A50 en A73 zijn binnen handbereik. Eenmaal op deze wegen rijdt u zo door naar Amsterdam, Utrecht, Maastricht of andere delen van ons land.
Dichtbij de Duitse grens
Nijmegen ligt dichtbij de Duitse grens. Via Kleve rijdt u binnen een handomdraai ons buurland in, waar eveneens genoeg te beleven is.
Kronenburgerpark Nijmegen

Een fijne plek om te wonen

Cultuur en geschiedenis snuiven

De omgeving van Nijmegen kent een rijke cultuur. Denk bijvoorbeeld aan de Kastelenroute Nijmegen, de overblijfselen uit het Romeinse Tijdperk in Elst, oorlogsgeschiedenis ontdekken in Lent en meer.

Nijmegen natuur

U hoeft niet stil te staan

Natuur beleven

In en rondom Nijmegen zijn verschillende fiets- en wandelroutes routes aangelegd. Zo bereikt u de mooiste plekken rondom Nijmegen. Denk aan de Groesbeekse heuvels en Wijngaarden of de verschillende routes langs de Linge en de Waal.

Nijmegen stadscentrum

Tussen de mensen

Winkelstraten ontdekken

Nijmegen kenmerkt zich door prachtige winkelstraten en knusse winkels. Maar ook uit buiten Nijmegen kunt u een heerlijk dagje winkelen. Wat dacht u van een uitstapje naar Arnhem of shoppen in Roermond, waar u via de snelweg zo bent?

Bekijk ons woningaanbod

Kortom; Genoeg te beleven. Bent u overtuigd van het mooie karakter van Nijmegen? Bekijk het woningaanbod via onze website.