Een huis kopen in Nijmegen of omgeving

Een plek om thuis te voelen

Een plek om thuis te voelen

Een huis kopen in Nijmegen of omgeving

Particulier kopen

Een huis kopen in Nijmegen?

U wilt een huis kopen in Nijmegen of omgeving. Een grote stap, die onze aankoopmakelaar graag samen met u zet. Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen helpt al ruim 85 jaar starters, gezinnen en andere kopers met het vinden van een koophuis. Wij kennen de markt, de verschillende wijken en bieden vakkundig en realistisch advies. Zo vinden wij het koophuis of appartement waar u zich in thuisvoelt.

Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Waar moet u bijvoorbeeld op letten tijdens een bezichtiging van een huis, hoe verloopt het onderhandelen en hoe bepaalt u wat u uiteindelijk wilt bieden? Wij gaan graag voor u aan de slag!

Lokale marktkennis

Onze makelaars kennen de markt en zetten zich maximaal in om het beste bod te bemachtigen.

Deskundig en professioneel

Onze erkende aankoopmakelaars hebben de kennis in huis om u het beste advies te geven.

Persoonlijke aanpak

Bij ons doet u zaken met mensen, niet met makelaars. Wij verdiepen ons in uw verhaal en wensen.

Uw droomwoning voor de beste prijs

Door onze jarenlange kennis en ervaring van de huizenmarkt rondom Nijmegen vinden wij niet alleen een woning die bij u past, maar kunnen wij ook een scherpe prijs hiervoor afdwingen. Maar het kopen van een woning bestaat uit meer dan het afdwingen van een goede prijs. Tijdens onze kennismaking zetten we uw wensen en eisen op een rij en gaan wij op zoek naar uw droomwoning in regio Nijmegen. We gaan met u mee naar bezichtigingen en met onze bouwkundige kennis weten wij precies waar wij op moeten letten.

Lees hier meer over wat wij als aankoopmakelaar voor u kunnen betekenen.

Herkent u deze vragen

Tevreden klanten, daar worden we blij van!

Klanttevredenheid
Kwekerijweg 73

Alles verliep naar volle tevredenheid. In de huidige markt is een verkoopopgave echter niet lastig. Communicatie verliep plezierig.

9,0 10 1
Geschreven op
Tweede Walstraat 27 B

Prima contact, zowel vooraf als tijdens/na de bezichtigingen. Uiteindelijke prijs relatief hoog voor de inspanningen.

8,0 10 1
Geschreven op
Generaal Gavinstraat 50

We hadden goed contact, vragen werden snel en accuraat beantwoord. En ook de verdere suggesties van de makelaar voor het aankoopproces waren zakelijk en to the point. En met goed resultaat!

9,0 10 1
Geschreven op
de Meeuwse Acker 1522

Elles heeft alles keurig geregeld en de druk er goed opgehouden. ook het andere kantoor personeel was erg professioneel.

10 10 1
Geschreven op
Heydenrijckstraat 70

Prettig en deskundig geholpen. Reageert enthousiast, snel en flexibel. Fijne energie. Houdt je als klant goed op de hoogte van het proces en geeft complete terugkoppeling na externe contacten. Goede kennis van de lokale markt. Geeft je een vertrouwd en veilig gevoel.

9,0 10 1
Geschreven op
Bongerdstraat 24

Onze contacten verliepen soepel en laagdrempelig. Daarnaast altijd een vlotte reactie op mijn vragen. De makelaar is servicegericht en kundig.

10 10 1
Geschreven op
Ananta Toerstraat 1

Leonie was vanaf onze eerste afspraak erg enthousiast en we hebben gedurende het gehele traject alleen met haar samengewerkt, wat prettig was. Ze was, ook buiten kantooruren, zeer goed bereikbaar en regelde alles erg snel. We hebben bij onze tweede bieding een prachtige woning kunnen kopen voor een (binnen deze overspannen markt) reƫele prijs. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding aangezien veel concurrenten een hogere prijs vragen.

9,0 10 1
Geschreven op
Pater Brugmanstraat 14

Een enthousiaste deskundige makelaar. Kwam zijn afspraken goed na. Reageerde snel op onze vragen. En wat wij heel belangrijk vonden: hij nam de tijd voor de bezichtigingen, propte de dagen niet vol met 8 of 10 bezichtigingen. Daardoor bleef hij goede enthousiaste rondleidingen geven. Prima makelaar!

9,0 10 1
Geschreven op
Oude Kleefsebaan 205

Snel verkocht, contact verloopt zeer prettig, snelle respons. Elles en Frederique hebben ons geweldig geholpen.

9,0 10 1
Geschreven op
Jan Willem Passtraat 20

We hadden met Strijbosch Thunnissen een heel goede makelaar die ons regelmatig op de hoogte hield over het verloop. Nadat er 17 bezichtigen in een week waren gepland zijn ze overgegaan op inschrijving met als gevolg, dat er veel meer is uitgekomen is dan we hadden kunnen bedenken. Ze hebben ons steeds op de hoogte gehouden van het vervolg. Ook hebben zij op tijd aan de bel getrokken als ze de benodigde papieren moesten hebben, zodat alles keurig op tijd aanwezig kon

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 34 reviews
Strijbosch Thunnissen Makelaars
9.1 10 1 10

Wat kunnen wij voor u betekenen als aankoopmakelaar?

We helpen u graag met het vinden van een woning in regio Nijmegen. Plan nu een vrijblijvend intakegesprek in om uw wensen in kaart te brengen.

Maak een afspraak

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie