Een huis kopen in Nijmegen of omgeving

Een plek om thuis te voelen

Een plek om thuis te voelen

Een huis kopen in Nijmegen of omgeving

Particulier kopen

Een huis kopen in Nijmegen?

U wilt een huis kopen in Nijmegen of omgeving. Een grote stap, die onze aankoopmakelaar graag samen met u zet. Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen helpt al ruim 85 jaar starters, gezinnen en andere kopers met het vinden van een koophuis. Wij kennen de markt, de verschillende wijken en bieden vakkundig en realistisch advies. Zo vinden wij het koophuis of appartement waar u zich in thuisvoelt.

Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Waar moet u bijvoorbeeld op letten tijdens een bezichtiging van een huis, hoe verloopt het onderhandelen en hoe bepaalt u wat u uiteindelijk wilt bieden? Wij gaan graag voor u aan de slag!

Lokale marktkennis

Onze makelaars kennen de markt en zetten zich maximaal in om het beste bod te bemachtigen.

Deskundig en professioneel

Onze erkende aankoopmakelaars hebben de kennis in huis om u het beste advies te geven.

Persoonlijke aanpak

Bij ons doet u zaken met mensen, niet met makelaars. Wij verdiepen ons in uw verhaal en wensen.

Uw droomwoning in Nijmegen

Door onze jarenlange kennis en ervaring van de huizenmarkt rondom Nijmegen vinden wij niet alleen een woning die bij u past, maar kunnen wij ook een scherpe prijs hiervoor afdwingen. Maar het kopen van een woning bestaat uit meer dan het afdwingen van een goede prijs. Tijdens onze kennismaking zetten we uw wensen en eisen op een rij en gaan wij op zoek naar uw droomwoning in regio Nijmegen. We gaan met u mee naar bezichtigingen en met onze bouwkundige kennis weten wij precies waar wij op moeten letten.

Lees hier meer over wat wij als aankoopmakelaar voor u kunnen betekenen.

Wat kunnen wij voor u betekenen als aankoopmakelaar?

We helpen u graag met het vinden van een woning in regio Nijmegen. Plan nu een vrijblijvend intakegesprek in om uw wensen in kaart te brengen.

Maak een afspraak

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie