Pieter de Kraker

Over mij

Dat Nijmegen een bijzonder leuke stad is, daar kwam ik achter toen ik er in 2004 ging studeren. 
Als geboren en getogen Brabander voelde ik me gelijk thuis in deze gezellige (studenten)stad. Zoals velen bleef ik na mijn studententijd plakken, leerde mijn vrouw kennen en kocht in Lent een nieuwbouwwoning. Inmiddels zijn we in Lent aardig ingeburgerd; we hebben twee kindjes en een in Lent veel voorkomende bakfiets.  

Als makelaar leer je de stad als geen ander kennen. We mogen bij veel verschillende mensen achter de voordeur kijken en hen begeleiden en adviseren bij de aan- of verkoop van een zeer elementair onderdeel van het leven: een eigen (t)huis.  Iedere aankoop of verkoop is anders: de woning zelf, de verkopers, de geïnteresseerden en de kopers. Juist dat maakt mijn werk als makelaar zo ontzettend leuk. Verkopen en aankopen is in mijn ogen een werkwoord ik zie het dan ook als een uitdaging om een zo goed mogelijke uitkomst te realiseren, het liefst met een glimlach tot gevolg op het gezicht van alle betrokken partijen. 

Ik zal mij namens ST Makelaars focussen op de woningmarkt in en vanuit Nijmegen Noord maar zal ook zeker in de rest van de regio Nijmegen actief blijven. U bent van harte welkom voor advies of een goede kop koffie in Nijmegen Noord!