Aankoopmakelaar Nijmegen

Onze aankoopmakelaars helpen u graag

Onze aankoopmakelaars helpen u graag

Aankoopmakelaar Nijmegen

Aankoopmakelaar Nijmegen

Dé aankoopmakelaar van Nijmegen

Wilt u een huis of appartement kopen in Nijmegen? Als aankoopmakelaar staan wij voor u klaar als deskundige partner bij bezichtigingen, onderhandelingen en de koopovereenkomst van uw nieuwe woning. Een aankoopmakelaar begeleid u van A t/m Z bij de koop van uw droomwoning. Onze aankoopmakelaars zijn niet alleen bij biedingen, maar begeleiden wij u bij het selecteren van interessante huizen en de eerste bezichtigingen tot aan het zorgvuldig doornemen van het koopcontract. Lees hier meer over de voordelen van een huis kopen met een aankoopmakelaar.

Lokale marktkennis

Onze makelaars kennen de markt en zetten zich maximaal in om het beste bod te bemachtigen.

Deskundig en professioneel

Onze erkende aankoopmakelaars hebben de kennis in huis om u het beste advies te geven.

Persoonlijke aanpak

Bij ons doet u zaken met mensen, niet met makelaars. Wij verdiepen ons in uw verhaal en wensen.

Waarmee kan een aankoopmakelaar u helpen?

Tijdens de eerste kennismaking zet de aankoopmakelaar uw wensen en eisen op een rijtje. We gaan meteen in onze database kijken naar geschikte woningen, daarnaast zijn wij als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in de markt. Wanneer er woningen zijn die u graag wilt bezichtigen, gaan wij met u mee. Door onze bouwkundige kennis kijken wij met een kritische blik naar de woning. Is dit dé woning? Dan brengen we samen een goed doordacht bod uit en zorgen wij voor de onderhandelingen. En we begeleiden je tot en met de sleuteloverdracht.

Lees hier meer over wat wij als aankoopmakelaar voor u kunnen betekenen.

Aankoopmakelaar in Nijmegen sinds 1934

  • Vrijblijvend intakegesprek
  • We zijn als eerste op de hoogte van nieuwe woningen
  • We gaan met u mee naar bezichtigingen
  • We doen namens u de onderhandelingen
  • We controleren de koopovereenkomst en nemen dit met u door
  • We ontzorgen u tijdens het hele verkoopproces

Waarom wel of geen aankoopmakelaar inschakelen

Twijfelt u of het inschakelen van een aankoopmakelaar wel waardevol is en of het het geld waard is? Bedenk dan goed wat er allemaal op je af komt. Onze aankoopmakelaars geven je graag een overzicht van de dingen die bij het kopen van een huis komen kijken. En dit gaat verder dan een geschikt huis vinden en het uitbrengen van een bod. Onze makelaars adviseren u ook wanneer u zich misschien te veel laat leiden door emoties, we bekijken uw potentiële nieuwe woning met een kritisch blik en we wijzen u op de gebreken van de woning. Lees hier meer over de voordelen van een huis kopen met een aankoopmakelaar of plan een vrijblijvend gesprek in.

Tevreden klanten, daar worden we blij van!

Klanttevredenheid
Kwekerijweg 73

Alles verliep naar volle tevredenheid. In de huidige markt is een verkoopopgave echter niet lastig. Communicatie verliep plezierig.

9,0 10 1
Geschreven op
Tweede Walstraat 27 B

Prima contact, zowel vooraf als tijdens/na de bezichtigingen. Uiteindelijke prijs relatief hoog voor de inspanningen.

8,0 10 1
Geschreven op
Generaal Gavinstraat 50

We hadden goed contact, vragen werden snel en accuraat beantwoord. En ook de verdere suggesties van de makelaar voor het aankoopproces waren zakelijk en to the point. En met goed resultaat!

9,0 10 1
Geschreven op
de Meeuwse Acker 1522

Elles heeft alles keurig geregeld en de druk er goed opgehouden. ook het andere kantoor personeel was erg professioneel.

10 10 1
Geschreven op
Heydenrijckstraat 70

Prettig en deskundig geholpen. Reageert enthousiast, snel en flexibel. Fijne energie. Houdt je als klant goed op de hoogte van het proces en geeft complete terugkoppeling na externe contacten. Goede kennis van de lokale markt. Geeft je een vertrouwd en veilig gevoel.

9,0 10 1
Geschreven op
Bongerdstraat 24

Onze contacten verliepen soepel en laagdrempelig. Daarnaast altijd een vlotte reactie op mijn vragen. De makelaar is servicegericht en kundig.

10 10 1
Geschreven op
Ananta Toerstraat 1

Leonie was vanaf onze eerste afspraak erg enthousiast en we hebben gedurende het gehele traject alleen met haar samengewerkt, wat prettig was. Ze was, ook buiten kantooruren, zeer goed bereikbaar en regelde alles erg snel. We hebben bij onze tweede bieding een prachtige woning kunnen kopen voor een (binnen deze overspannen markt) reëele prijs. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding aangezien veel concurrenten een hogere prijs vragen.

9,0 10 1
Geschreven op
Pater Brugmanstraat 14

Een enthousiaste deskundige makelaar. Kwam zijn afspraken goed na. Reageerde snel op onze vragen. En wat wij heel belangrijk vonden: hij nam de tijd voor de bezichtigingen, propte de dagen niet vol met 8 of 10 bezichtigingen. Daardoor bleef hij goede enthousiaste rondleidingen geven. Prima makelaar!

9,0 10 1
Geschreven op
Oude Kleefsebaan 205

Snel verkocht, contact verloopt zeer prettig, snelle respons. Elles en Frederique hebben ons geweldig geholpen.

9,0 10 1
Geschreven op
Jan Willem Passtraat 20

We hadden met Strijbosch Thunnissen een heel goede makelaar die ons regelmatig op de hoogte hield over het verloop. Nadat er 17 bezichtigen in een week waren gepland zijn ze overgegaan op inschrijving met als gevolg, dat er veel meer is uitgekomen is dan we hadden kunnen bedenken. Ze hebben ons steeds op de hoogte gehouden van het vervolg. Ook hebben zij op tijd aan de bel getrokken als ze de benodigde papieren moesten hebben, zodat alles keurig op tijd aanwezig kon

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 34 reviews
Strijbosch Thunnissen Makelaars
9.1 10 1 10

Plaats een gratis zoekopdracht

Bent u op zoek naar een koophuis in Nijmegen of omgeving? Plaats een gratis zoekopdracht bij Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen! Op basis van uw wensen, eisen en uw financiële situatie gaan wij op zoek naar een passend huis dat te koop staat.

Zoekopdracht plaatsen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie