Gratis waardebepaling -  41566

Gratis waardebepaling

Speelt u met de gedachte om uw woning te verkopen? Of bent u gewoon benieuwd wat uw huis nu waard is en over er wellicht sprake is van overwaarde? Een waardebepaling biedt inzicht in de waarde van uw huis, zodat u met een gerust gevoel toekomstplannen kunt maken.

Wanneer u een gratis waardebepaling bij ons aanvraagt komt een van onze makelaars vrijblijvend bij u langs. Het waardeoordeel baseren wij op de staat van uw woning en marktomstandigheden in uw woonbuurt.

Ja, ik wil een gratis waardebepaling

Persoonlijke gegevens:
  • Realistisch beeld
  • Gratis advies over de verkoopprijs
  • Snelle en persoonlijke terugkoppeling
  • Volledig vrijblijvend

Zo verloopt de gratis waardebepaling

Particulier - verkopen  - waardebepaling

Afspraak inplannen

Nadat u het online formulier heeft verzonden, nemen wij contact met u op om een afspraak voor de gratis waardebepaling in te plannen.

Particulier - verkopen  - waardebepaling

Makelaar komt langs

Een van onze makelaars komt bij u langs voor een rondgang door de woning. In circa 45 minuten schetst de makelaar een duidelijk beeld van uw woning en eventuele bijzonderheden.

Particulier - verkopen  - waardebepaling

Waardebepaling

Op basis van de rondleiding en marktomstandigheden in uw buurt komt de makelaar tot een waardebepaling. Binnen enkele dagen ontvangt u terugkoppeling en de geschatte waarde van uw huis. Als u verkoopplannen heeft adviseert de makelaar ook over de vraagprijs en verkoopstrategie.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie