Gratis waardebepaling -  41566

Gratis waardebepaling

Speelt u met de gedachte om uw woning te verkopen? Of bent u gewoon benieuwd wat uw huis nu waard is en of er wellicht sprake is van overwaarde? Een waardebepaling biedt inzicht in de waarde van uw huis, zodat u met een gerust gevoel toekomstplannen kunt maken.

Wanneer u een gratis waardebepaling bij ons aanvraagt komt een van onze makelaars vrijblijvend bij u langs. Het waardeoordeel baseren wij op de staat van uw woning en marktomstandigheden in uw woonbuurt.

Ja, ik wil een gratis waardebepaling

Persoonlijke gegevens:
  • Realistisch beeld
  • Gratis advies over de verkoopprijs
  • Snelle en persoonlijke terugkoppeling
  • Volledig vrijblijvend

Zo verloopt de gratis waardebepaling

Particulier - verkopen  - waardebepaling

Afspraak inplannen

Nadat u het online formulier heeft verzonden, nemen wij contact met u op om een afspraak voor de gratis waardebepaling in te plannen.

Particulier - verkopen  - waardebepaling

Makelaar komt langs

Een van onze makelaars komt bij u langs voor een rondgang door de woning. In circa 45 minuten schetst de makelaar een duidelijk beeld van uw woning en eventuele bijzonderheden.

Particulier - verkopen  - waardebepaling

Waardebepaling

Op basis van de rondleiding en marktomstandigheden in uw buurt komt de makelaar tot een waardebepaling. Binnen enkele dagen ontvangt u terugkoppeling en de geschatte waarde van uw huis. Als u verkoopplannen heeft adviseert de makelaar ook over de vraagprijs en verkoopstrategie.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden we blij van!

Klanttevredenheid
Tweede Oude Heselaan 528

Goede begeleiding in het aankoopproces. Telefonische bereikbaarheid en behulpzaamheid uitstekend.

8,0 10 1
Geschreven op
Crumpsestraat 49

In de huidige woningmarkt is het belangrijk een goede aankoopmakelaar te hebben die de markt goed kent, weet wat er aan de hand is. Zo’n makelaar hadden we en we hebben het huis dat we graag wilden hebben gekregen.

9,0 10 1
Geschreven op
Pater Leijdekkersstraat 44

Harry is zeer ervaren, communiceert goed en heeft een goed menselijk inzicht wat er bij een verhuizingsproces allemaal komt kijken.

8,0 10 1
Geschreven op
Oude Kleefsebaan 187

Vlot maken en nakomen van afspraken bij bezichtigingen en afhandeling. De begeleiding tijdens het hele verkoopproces wordt grotendeels door het secretariaat gedaan, waarbij ik tussentijds contact met de vaste makelaar wel eens miste.De secretaresse daarentegen was altijd bereid om toelichting te geven.

8,0 10 1
Geschreven op
Kwekerijweg 73

Alles verliep naar volle tevredenheid. In de huidige markt is een verkoopopgave echter niet lastig. Communicatie verliep plezierig.

9,0 10 1
Geschreven op
Tweede Walstraat 27 B

Prima contact, zowel vooraf als tijdens/na de bezichtigingen. Uiteindelijke prijs relatief hoog voor de inspanningen.

8,0 10 1
Geschreven op
Generaal Gavinstraat 50

We hadden goed contact, vragen werden snel en accuraat beantwoord. En ook de verdere suggesties van de makelaar voor het aankoopproces waren zakelijk en to the point. En met goed resultaat!

9,0 10 1
Geschreven op
de Meeuwse Acker 1522

Elles heeft alles keurig geregeld en de druk er goed opgehouden. ook het andere kantoor personeel was erg professioneel.

10 10 1
Geschreven op
Heydenrijckstraat 70

Prettig en deskundig geholpen. Reageert enthousiast, snel en flexibel. Fijne energie. Houdt je als klant goed op de hoogte van het proces en geeft complete terugkoppeling na externe contacten. Goede kennis van de lokale markt. Geeft je een vertrouwd en veilig gevoel.

9,0 10 1
Geschreven op
Bongerdstraat 24

Onze contacten verliepen soepel en laagdrempelig. Daarnaast altijd een vlotte reactie op mijn vragen. De makelaar is servicegericht en kundig.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9 Op basis van 31 reviews
Strijbosch Thunnissen Makelaars
8.8 10 1 10

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie