Uw bedrijfspand verkopen in Nijmegen of omgeving -  38494

Uw bedrijfspand verkopen in Nijmegen of omgeving

Wilt u uw bedrijfspand verkopen omdat u wilt uitbreiden of omdat u zich in een ander pand wilt vestigen? Met de hulp van de bedrijfsmakelaars van Strijbosch Thunnissen Makelaars ontvangt u een goede prijs en verloopt het verkooptraject soepel, zodat u de tijd heeft voor andere zaken. Onze bedrijfsmakelaars hebben veel ervaring met het verkopen van kantoorruimtes, winkelpanden, beleggingspanden, bedrijfshallen en meer soorten bedrijfsruimtes. Neem contact met ons op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een bedrijfsmakelaar van Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen in te plannen.

Schakel een ervaren bedrijfsmakelaar in!

Hoe mogen we contact met u opnemen?

10 jaar marktleider

Door onze ruime kennis en ervaring in de bedrijfsmakelaardij in regio Nijmegen kunnen onze gecertificeerde bedrijfsmakelaars u altijd voorzien van de juiste specialistische kennis en weloverwogen advies.

Groot aanbod

Ons grote aanbod bestaat uit diverse soorten bedrijfsruimtes. Ons aanbod bestaat uit kantoren, winkel- en horecapanden, opslagruimtes en logistiek vastgoed.

Groot zakelijk netwerk

Ons grote zakelijke netwerk bestaat uit geïnteresseerde kopers en verkopers in de vastgoedwereld. Zo kunnen wij snel handelen als u onze hulp inschakelt.

Specialist voor elk marktsegment

Bij Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen werken specialisten voor elk marktsegment. Zo krijgt u altijd de beste ondersteuning.

Lokale, regionale en landelijke kennis

Wij kennen de vastgoed markt als geen ander en zijn altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Gecertificeerde bedrijfsmakelaars

Al onze bedrijfsmakelaars zijn gecertificeerd. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze service en adviezen.

Bedrijven - verkopen

Zo verkopen wij uw bedrijfspand

Als u heeft besloten dat u uw bedrijfsruimte wilt verkopen met Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen, wilt u dat er snel en vakkundig wordt gehandeld. Daarom plannen we snel een afspraak in, komen we bij u langs en maken we een inschatting van de waarde van uw bedrijfsruimte. Daarna gaan we gelijk voor u aan de slag.

  • Snel een afspraak met een van onze specialisten;
  • Direct een concreet prijsadvies;
  • Uw pand snel op de markt, met gebruik van een uitgebreid pakket aan marketingtools.

Maak een afspraak met een bedrijfsmakelaar

Wilt u een van onze bedrijfsmakelaars spreken om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met de makelaars van Strijbosch Thunnissen in Nijmegen.

Plan een kennismaking

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie