Een bedrijfspand in Nijmegen kopen

Een bedrijfspand in Nijmegen kopen

Bedrijven - kopen

Onze bedrijfsmakelaars adviseren u graag

Een bedrijfspand kopen is een grote en belangrijke stap. Naast de kosten, komen er tijdens dit belangrijke proces vraagstukken naar boven, die de toekomst van uw bedrijf gaan bepalen. Daarom is het belangrijk dat u zich tijdens dit aankoopproces laat vertegenwoordigen en adviseren door een gespecialiseerde bedrijfsmakelaar. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars in Nijmegen kent de bedrijvenmarkt in Nijmegen, weet welke bedrijfsruimtes, bedrijfshallen en andere er te koop staan en kan u adviseren over de slimste aankoop.

10 jaar marktleider

Door onze ruime kennis en ervaring kunnen onze gecertificeerde bedrijfsmakelaars u altijd voorzien van de juiste specialistische kennis en weloverwogen advies.

Groot aanbod

Door het grote aanbod in onze database kunnen wij alle soorten bedrijven helpen. Ons aanbod bestaat uit kantoren, winkel- en horecapanden, opslagruimtes en logistiek vastgoed.

Groot zakelijk netwerk

Ons grote zakelijke netwerk bestaat uit geïnteresseerde kopers en verkopers. Zo kunnen wij snel handelen als u onze hulp inschakelt.

Specialist voor elk marktsegment

Bij Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen werken specialisten voor elk marktsegment. Zo krijgt u altijd de beste ondersteuning.

Lokale, regionale en landelijke kennis

Wij kennen de markt als geen ander en zijn altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Gecertificeerde bedrijfsmakelaars

Al onze bedrijfsmakelaars zijn gecertificeerd. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze service en adviezen.

Bedrijven - kopen

Zo helpen wij u

De bedrijfsmakelaars van Strijbosch Thunnissen Makelaars kennen de markt en bedrijfspanden en kunnen u met het gehele aankoopproces van een bedrijfsruimte helpen. Daarbij hoort:

  • Uw wensen en eisen voor uw toekomstige kantoorruimte, bedrijfshal, winkelpand logistieke ruimte of ander bedrijfspand in kaart brengen.
  • Een selectie van objecten in Nijmegen of omgeving maken en deze samen doornemen.
  • De voorwaarden, waaronder de koopprijs van het bedrijfspand, onderhandelen.
  • De koopovereenkomst doornemen.
  • Na oplevering controleren wij of alles volgens afspraak is geregeld.

Plaats een gratis zoekopdracht

U wilt uw bedrijf vestigen in NIjmegen of omgeving en bent op zoek naar een passende locatie? Plaats een gratis online zoekopdracht via onze website. Zodra wij een passend bedrijfspand voor u hebben gevonden nemen wij contact met u op.

Plaats een zoekopdracht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie