Bauke Coppes

Vennoot - Bedrijfsmakelaar/Taxateur MRICS RM RT

Bauke  Coppes

Over mij

Direct na mijn studie Vastgoed & Makelaardij, zo’n beetje in het dieptepunt van de financiële crisis in 2011, ben ik begonnen bij Strijbosch Thunnissen Makelaars. Inmiddels alweer 10 jaar werkzaam voor ons kantoor waarbij ik de vastgoedwereld tot op de dag van vandaag erg fascinerend vind. Economische ontwikkelingen gaan razendsnel en dat heeft zijn weerslag op vastgoed én de waardeontwikkeling daarvan.

De eerste jaren heb ik mij vooral beziggehouden met het taxeren van commercieel vastgoed waarbij ik mij in de loop der jaren volledig heb gecertificeerd. Na zeven jaar getaxeerd te hebben vond ik het een mooi moment om een zijstap te maken naar de meer commerciële kant van het vak, het makelen. Hierbij heb ik als bedrijfsmakelaar mijn focus gelegd op de advisering, verkoop en aankoop van beleggingsobjecten en transformaties van zowel bedrijfsmatig als residentieel onroerend goed. De opgedane ervaring als taxateur heeft voor mij een uitstekende basis gelegd voor mijn huidige werkzaamheden.


Verder ben ik geboren, getogen én woonachtig in het mooie Land van Maas en Waal waarbij Nijmegen inmiddels een tweede thuis is geworden. Daarnaast ben ik recent vader geworden van een prachtige zoon en dat is toch wel het mooiste wat er is.

Mijn laatste berichten

Gevecht om schaarse bouwgrond zet logistieke ondernemers klem
Businessblog Vakgroep Logistiek
Gevecht om schaarse bouwgrond zet logistieke ondernemers klem Logistieke ondernemers zijn massaal op zoek naar ruimte voor groei, maar ruimte voor uitbreiding is er niet of nauwelijks. De schaarste drijft de prijs...
Transformatie monumentaal vastgoed biedt oplossing én uitdaging
Businessblog Vakgroep Wonen Zakelijk
Transformatie monumentaal vastgoed biedt oplossing én uitdaging Binnenstedelijke herontwikkeling met behoud van historie is zowel een uitdaging als een oplossing voor het tekort aan betaalbare huurwoningen. Hier lees je hoe...
Bekijk meer berichten

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie