Welkom in de wereld van Exclusief wonen

Welkom in de wereld van Exclusief wonen

Thuis in het betere huis

Exclusief wonen

In goede handen

Nijmegen is een bruisende stad met een prachtige geschiedenis. Het is ook een gewilde stad waar veel bijzondere en exclusieve woningen staan. Planters uit voormalig Nederlands-Indië bouwden na terugkomst prachtige villa's. Van een statig herenhuis, een stadsvilla of een luxe appartement, wij zijn úw makelaar voor zowel het verkopen als aankopen van uw exclusieve woning.

Unieke service
Op basis van onze ervaring en kennis met de aankoop, verkoop en financiering van exclusieve woningen hebben wij een unieke service ontwikkelt.
Groot aanbod
Wilt u graag exclusief wonen? Wij hebben een groot aanbod exclusieve woningen in onze database staan.
Persoonlijk advies
Omdat wij persoonlijk met u in gesprek gaan en dicht betrokken zijn bij uw aankoop- of verkoopproces, weten wij precies wat uw wensen zijn en kunnen wij een passende woning hiervoor vinden.

Uw exclusief wonen specialist

U heeft een exclusief huis op het oog of wilt uw huidige woning verkopen? Van appartement tot landelijke boerderij en van villa tot en met een stijlvol penthouse; Het kopen en verkopen van exclusieve woningen vraagt om een unieke en specialistische aanpak. Strijbosch Thunnissen Makelaars Nijmegen is specialist en tevens de grootste makelaar in Nijmegen op het gebied van exclusief wonen. Wilt u meer weten en kennismaken met de makelaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

In het kort

  • Groot netwerk van kopers en verkopers
  • Groot aanbod exclusieve woningen, die u niet op Funda tegenkomt.
  • Discrete service zonder verkoopbord in uw tuin.
  • Verkoopkracht door landelijke bundeling van het exclusieve woningplatform dynamisexclusief.nl
Exclusief wonen

Kennismaken met onze exclusief wonen makelaar

Harry van Loon is onze specialist in het exclusieve segment. Hij kent de exclusieve markt als geen ander, heeft een groot netwerk en kent de specifieke wensen van potentiële kopers. Harry gaat deskundig en klantgericht te werk, zodat uw huis altijd in goede handen is.