Harry van Loon

Algemeen Directeur - Makelaar/Taxateur MRICS RT RMT

Harry  van Loon

Over mij

Sinds lange tijd ben ik werkzaam bij Strijbosch Thunnissen Makelaars, zowel in het bedrijfsmatig vastgoed als de makelaardij bestaande bouw en nieuwbouw. Ik ben de laatste generalist binnen ons kantoor die in alle disciplines werkt.

In 1996 heb ik het kantoor overgenomen, wat is opgericht in 1934. Naast het inhoudelijke vak houd ik mij ook bezig met het strategisch beleid.

 

In 2006 stond ik aan de wieg van de oprichting van ons kantoor in Arnhem, waar we onder dezelfde naam met z’n vieren zijn gestart. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een sterk dynamisch kantoor in Gelderland.

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met skiën, zeilen en golfen.

Mijn laatste berichten

Lichte toename van het Nijmeegse woningaanbod
Sprekende Cijfers
Lichte toename van het Nijmeegse woningaanbod Na vijf jaar van continue aanboddalingen, is in het eerste kwartaal van 2019 voor het eerst het aantal woningen dat in Nijmegen te koop staat toegenomen. Het...
Woningverkopen blijven alleen in het centrum van Nijmegen op peil
Sprekende Cijfers
Woningverkopen blijven alleen in het centrum van Nijmegen op peil In het Nijmeegse centrum stabiliseert het aantal woningverkopen in 2018. In heel Nijmegen zijn er na het hoogtepunt in 2016 echter fors minder woningen verkocht...
Bekijk meer berichten