Een bedrijfspand huren in Nijmegen -  41585

Een bedrijfspand huren in Nijmegen

U wilt een bedrijfruimte in Nijmegen huren en bent op zoek naar een geschikt pand? Het huren van een kantoorruimte, winkelpand, bedrijfshal of logistieke ruimte heeft veel voordelen ten opzichte van een pand kopen. U bent immers minder gebonden en kunt flexibeler omgaan met veranderingen binnen uw bedrijf. Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen heeft een groot aanbod huurpanden in Nijmegen en omgeving. Wij helpen u bij het vinden van de geschikte bedrijfsruimte en alles wat moet worden geregeld om dit te kunnen huren.

Schakel een ervaren bedrijfsmakelaar in!

Hoe mogen we contact met u opnemen?
10 jaar marktleider
Door onze ruime kennis en ervaring in de bedrijfsmakelaardij in regio Nijmegen kunnen onze gecertificeerde bedrijfsmakelaars u altijd voorzien van de juiste specialistische kennis en weloverwogen advies.
Groot aanbod
Ons grote aanbod bestaat uit diverse soorten bedrijfsruimtes. Ons aanbod bestaat uit kantoren, winkel- en horecapanden, opslagruimtes en logistiek vastgoed.
Groot zakelijk netwerk
Ons grote zakelijke netwerk bestaat uit geïnteresseerde kopers en verkopers in de vastgoedwereld. Zo kunnen wij snel handelen als u onze hulp inschakelt.
Specialist voor elk marktsegment
Bij Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen werken specialisten voor elk marktsegment. Zo krijgt u altijd de beste ondersteuning.
Lokale, regionale en landelijke kennis
Wij kennen de vastgoed markt als geen ander en zijn altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
Gecertificeerde bedrijfsmakelaars
Al onze bedrijfsmakelaars zijn gecertificeerd. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze service en adviezen.
Bedrijven - huren

Een bedrijfsruimte huren met onze bedrijfsmakelaars

Onze bedrijfsmakelaars denken met u mee als het gaat om het vinden van een optimale locatie om een bedrijfsruimte te huren in of rondom Nijmegen. Zij brengen uw eisen en wensen van nu in kaart, maar denken ook met u mee over de toekomst, zodat u een pand vindt waar u enkele jaren in vooruit kunt. Aan de hand van deze informatie maken wij een selectie van passende objecten die te huur staan. Een winkelpand, bedrijfshal of kantoorruimte: Onze bedrijfsmakelaars leggen de passende objecten voor u uiteen en bezichtigen deze samen met u. Zodra een passend huurpand heeft gevonden, nemen wij de huurdersovereenkomst nauwkeurig met u door. En ook bij de oplevering zijn wij aanwezig voor een laatste check van de bedrijfsruimte.

Welk type bedrijfspand wilt u huren?

Kantoorruimte huren
Een eigen voordeur, hoeveel ruimtes, eigen of gedeelde sanitaire voorzieningen en wat wilt u uitstralen? Strijbosch Thunnissen Makelaars helpt u met het vinden van een geschikte kantoorruimte om te huren.
Winkelpand huren
U wilt uw producten verkopen in het bruisende centrum van Nijmegen? Samen zoeken we een winkelpand van de juiste oppervlakte en ligging, voor een geschikte huurprijs.
Horecapand huren
U wilt een restaurant, café of bar ruimte huren in Nijmegen of omgeving? De bedrijfsmakelaars van Strijbosch Thunnissen selecteren de horecapanden die aansluiten bij uw ambities.
Logistiek vastgoed huren
Magazijnen, warehouses en bedrijfshallen: Ze spelen een belangrijke rol in de bedrijvensector. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste logistieke vastgoed tegen een aantrekkelijke huurprijs.
Bedrijfsunit huren
Bedrijfsunits zijn enorm flexibel wat betreft grootte, inrichting en type bedrijven die zich hierin vestigen. Onze bedrijfsmakelaars helpen u met het vinden van de bedrijfsunit om te huren.

Ontmoet onze bedrijfsmakelaars

Bauke  Coppes Bauke Coppes
Bauke  Coppes Bauke Coppes

Vennoot - Bedrijfsmakelaar/Taxateur MRICS RM RT

Sjoerd Heusinkveld Sjoerd Heusinkveld
Sjoerd Heusinkveld Sjoerd Heusinkveld

Vastgoedadviseur Bedrijfsmakelaardij

Sophie van Loon Sophie van Loon
Sophie van Loon Sophie van Loon

Vennoot - Kandidaat Makelaar K-RMT

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Ace & Tate opent binnenkort haar deuren aan de Lange Hezelstraat 39 te Nijmegen

Ace & Tate opent binnenkort haar deuren aan de Lange Hezelstraat 39 te Nijmegen

56 bedrijfspanden

Verkocht / verhuurd in de afgelopen 12 maanden

67 bedrijfspanden

Beschikbaar
Kantoorruimte St. Annastraat 290 te Nijmegen verhuurd aan Stichting Matchis

Kantoorruimte St. Annastraat 290 te Nijmegen verhuurd aan Stichting Matchis

Plaats een gratis zoekopdracht

U wilt uw bedrijf vestigen in Nijmegen of omgeving en bent op zoek naar een passende bedrijfsruimte om te kopen of huren? Plaats een gratis én vrijblijvende online zoekopdracht via onze website. Zodra wij een passend bedrijfspand voor u hebben gevonden nemen wij contact met u op.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie