Kantoorruimte van ca. 150 m² v.v.o. gelegen aan Kerkenbos 1032A te Nijmegen succesvol verhuurd!

Geschreven door Lynn van Zadelhoff op 3 mei 2024

Namens onze opdrachtgever hebben we de kantoorruimte gelegen aan Kerkenbos 1032A te Nijmegen succesvol verhuurd aan Kievit Orthopedie. Kievit Orthopedie is dé specialist op het gebied van orthopedische en aangepaste schoenen. Zij zullen per juni 2024 gaan vestigen op deze nieuwe locatie!

Het betreft een kantoorruimte op de begane grond en heeft een totale oppervlakte van ca. 150 m² v.v.o.. De kantoorruimte bevindt zich op kantorenpark De Poort van Nijmegen, in de nabijheid van het grote regionale winkelcentrum Dukenburg, met meer dan 100 winkels en diverse restaurants.

We willen alle betrokken partijen van harte feliciteren met deze geslaagde transactie en wensen Kievit Orthopedie veel succes op hun nieuwe locatie!

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen in de verkoop of verhuur van uw kantoorruimte? Of wilt u meer weten over deze transactie? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor.

Sophie van Loon
Neem contact op met Sophie

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Winkelruimte van ca. 167 m² gelegen in hartje centrum van Nijmegen succesvol verhuurd!

Winkelruimte van ca. 167 m² gelegen in hartje centrum van Nijmegen succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever hebben we de winkelruimte gelegen aan de Molenstraat 128 te Nijmegen succesvol verhuurd aan een concept store! Deze winkel zal onder andere lifestyleproducten, kleding,...
Beleggingsobject gelegen aan de Burchtstraat 25-27 te Nijmegen succesvol verkocht!

Beleggingsobject gelegen aan de Burchtstraat 25-27 te Nijmegen succesvol verkocht!

Namens onze opdrachtgever A.S.R. Real Estate hebben wij het woon-/winkelpand van ca. 298 m² v.v.o. gelegen in het stadscentrum van Nijmegen succesvol verkocht aan een particuliere...
Bekijk overzicht