Huis verkopen

Tijd voor een volgende stap

Tijd voor een volgende stap

Huis verkopen

Particulier - verkopen

Uw huis verkopen met Strijbosch Thunnissen Makelaars

U staat op het punt om uw huis te verkopen. Misschien wilt u groter, kleiner of in een andere stad wonen? Wat uw toekomstplan ook is, om dit waar te kunnen maken wilt u een goede prijs voor uw huidige woning ontvangen. Onze makelaars kunnen u hierbij helpen.

Door onze jarenlange kennis en ervaring met de woningmarkt in Nijmegen en omgeving kunnen wij het meeste uit uw verkoop halen. Wij zetten ons in voor het beste bod op het juiste moment, zodat u zich zorgeloos kunt voorbereiden op uw toekomstplan.

Lokale marktkennis

Onze makelaars kennen de huidige markt en vinden zo altijd het best passende aanbod voor u.

Deskundig en professioneel

Onze erkende makelaars hebben de kennis in huis om u het beste advies te kunnen bieden.

Persoonlijke aanpak

Bij ons doet u zaken met mensen, niet met makelaars. Wij verdiepen ons graag in uw verhaal en wensen.

Zo verkopen onze makelaars uw huis

In de huidige woningmarkt lijkt een huis verkopen geen moeilijke taak. En inderdaad, de vraag naar koophuizen en -woningen is enorm. Maar snelle verkoop betekent lang niet altijd de beste verkoop. De verkoopmakelaars van Strijbosch Thunnissen in Nijmegen kennen de markt en kunnen u zo altijd eerlijk en met een realistische blik adviseren.

Onze makelaars begeleiden u bij het gehele verkoopproces. Vanaf het moment dat kopers worden benaderd tot aan de onderhandelingen met kopers: samen met u doorlopen we alle belangrijke stappen. Meer weten over het verkoopproces? Bekijk ons stappenplan.

Wij beantwoorden uw vragen

  • Wat zijn de stappen bij het verkopen van een huis?
  • Welke documenten heb ik nodig?
  • Wat zijn de kosten bij verkoop van een huis?
  • Hoe kan ik een huis met overwaarde verkopen?
  • Hoe organiseer ik een succesvolle bezichtiging?
  • Wat doet een verkoopmakelaar voor mij?
  • Voor welke prijs kan ik mijn huis te koop zetten?

Benieuwd naar onze werkwijze?

Wilt u weten hoe Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen u kan helpen? Maak een afspraak.

Maak een afspraak

Tevreden klanten, daar worden we blij van!

Klanttevredenheid
Kwakkenbergweg 61

Vriedelijke benadering na aanvraag voor verkoop huis.uitstekende brochure en begeleiding. Steeds op de hoogte gehouden van verloop.goede informatie..Voor ons is Strijbosch makelaars zeker een aanbeveling

8,0 10 1
Geschreven op
Weurtseweg 63

Fijn en snel contact. Hulp met alle randzaken en alles snel en goed geregeld.

10 10 1
Geschreven op
Pijlpuntstraat 88

Zeer fijne communicatie, makkelijk bereikbaar (ook in vakantietijd), denkt met je mee, behulpzaam en eerlijk in advies. Zowel de betrokken makelaar als de medewerkers op kantoor.

10 10 1
Geschreven op
St. Stevenskerkhof 10

Eerste contact via gratis waardebepaling. Later ingeschakeld als verkoopmakelaar. Erg plezierig en succesvol verlopen. Het appartement was binnen enkele weken verkocht.

10 10 1
Geschreven op
Rijksweg 77

Het contact met Leonie was prima. Wel handig om duidelijke afspraken te maken wie er belt, dat gaf soms even verwarring. Op de juiste momenten kreeg ik goed advies, waardoor ik niet te snel handelde of verkeerd inzette. Dat heeft zeker de verkoopwaarde beïnvloed. De makelaar trad kordaat op, flexibel en snel waar nodig. Zonder flauwekul, helder verhaal. Ook duidelijke informatie over wat er verwacht wordt nadat de koop is gesloten jegens de nieuwe eigenaren. ik heb

9,0 10 1
Geschreven op
Bracamonteweg 55

Het contact met de makelaar verliep vanaf het begin tot het eind vlot, in een prettige sfeer en effectief.Mijn verwachting was dat het inschakelen van de makelaar mij niet allen zou ontzorgen maar ook dat de verkoop met makelaar een beter resultaat zou gaan opleveren dan verkoop in eigen beheer.De makelaar heeft volledig aan mijn verwachting beantwoord.

9,0 10 1
Geschreven op
De Rijf 11

We zijn erg tevreden over de snelle verkoop van ons huis. De makelaar had veel kennis van de lokale markt en dacht goed mee. Dankzij de markt en de makelaar is het huis snel en volgens verwachting verkocht. De verhouding prijs/kwaliteit vs de daadwerkelijke effort die er door een makelaar moet worden ingestoken, is natuurlijk altijd arbitrair. Wij zijn blij met de verkoop!

8,0 10 1
Geschreven op
Waldeck Pyrmontlaan 50

De communicatie tijdens het hele traject vind ik heel belangrijk en die was gelukkig erg goed. Ons huis was binnen 1 week verkocht!

9,0 10 1
Geschreven op
van den Havestraat 17

Wij zijn zeer tevreden over onze keuze voor Strijbosch Thunissen. In de persoon van Leonie Rutgers hadden wij een zeer bekwame verkoopmakelaar van ons pand in Nijmegen.Ook de marketing was prima. Binnen enkele maanden was het hele traject afgerond.Wij mogen terugkijken op een deskundige en efficiënte afhandeling. Onze dank hiervoor.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 26 reviews
Strijbosch Thunnissen Makelaars
8.8 10 1 10

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie