Huis verkopen

Tijd voor een volgende stap

Tijd voor een volgende stap

Huis verkopen

Particulier - verkopen

Uw huis verkopen met de makelaars van Strijbosch Thunnissen

U staat op het punt om uw huis te verkopen. Misschien wilt u groter, kleiner of in een andere stad wonen? Wat uw toekomstplan ook is, om dit waar te kunnen maken wilt u een goede prijs voor uw huidige woning ontvangen. Onze makelaars kunnen u hierbij helpen.

Door onze jarenlange kennis en ervaring met de woningmarkt in Nijmegen en omgeving kunnen wij het meeste uit uw verkoop halen. Wij zetten ons in voor het beste bod op het juiste moment, zodat u zich zorgeloos kunt voorbereiden op uw toekomstplan.

Lokale marktkennis

Onze makelaars kennen de huidige markt en vinden zo altijd het best passende aanbod voor u.

Deskundig en professioneel

Onze erkende makelaars hebben de kennis in huis om u het beste advies te kunnen bieden.

Persoonlijke aanpak

Bij ons doet u zaken met mensen, niet met makelaars. Wij verdiepen ons graag in uw verhaal en wensen.

Zo verkopen onze makelaars uw huis

In de huidige woningmarkt lijkt een huis verkopen geen moeilijke taak. En inderdaad, de vraag naar koophuizen en -woningen is enorm. Maar snelle verkoop betekent lang niet altijd de beste verkoop. De verkoopmakelaars van Strijbosch Thunnissen in Nijmegen kennen de markt en kunnen u zo altijd eerlijk en met een realistische blik adviseren.

Onze makelaars begeleiden u bij het gehele verkoopproces. Vanaf het moment dat kopers worden benaderd tot aan de onderhandelingen met kopers: samen met u doorlopen we alle belangrijke stappen. Meer weten over het verkoopproces? Bekijk ons stappenplan.

Wij beantwoorden uw vragen

  • Wat zijn de stappen bij het verkopen van een huis?
  • Welke documenten heb ik nodig?
  • Wat zijn de kosten bij verkoop van een huis?
  • Hoe kan ik een huis met overwaarde verkopen?
  • Hoe organiseer ik een succesvolle bezichtiging?
  • Wat doet een verkoopmakelaar voor mij?
  • Voor welke prijs kan ik mijn huis te koop zetten?

Tevreden klanten, daar worden we blij van!

Klanttevredenheid
Heerbaan 161

Prettig contact. Deskundig advies en een goede prijsstelling. Geen spijt dat we voor deze makelaar gekozen hebben. Makelaar heeft groot bereik en daardoor veel bezichtigingen waardoor we het pand redelijk vlot verkocht hebben.

9,0 10 1
Geschreven op
Tiberiusplein 5

Prettig contact, vlotte service en terugkoppeling,zeer snel resultaat !Uiteindelijk is het huis verkocht binnen 2 weken voor een prijs die de makelaar tevorenhad voorspeld.

9,0 10 1
Geschreven op
van Somerenstraat 32

Super fijn, korte lijntjes met de makelaar en ook met het kantoor. Snel en effectief handelen en een uitgebreide samenvatting na alle bezichtigingen.

10 10 1
Geschreven op
Galvanistraat 18

Wij werden geholpen door Leonie Rutgers. Leonie was heel snel, to the point, no-nonsense, echt meedenkend en niet in de laatste plaats altijd vrolijk. Ze heeft ons bij de hand genomen en ze is zeker niet bang om haar mening te geven of te sturen. Dat heb je nodig, zeker in de overspannen toestanden van tegenwoordig.

9,0 10 1
Geschreven op
Burghardt van den Berghstraat 127

Makelaar was zeer deskundig, bleef ten allen tijden (ook in vakantie) bereikbaar, goed advies en was voor zowel ons als de koper zeer behulpzaam.

10 10 1
Geschreven op
Sjoerd Heusinkveld

Geweldige service en duidelijk verhaal

9,0 10 1
Geschreven op
Archipelstraat 261

Contact met de makelaar was prima en prettig. Hij heeft ons prima begeleid en was altijd bereikbaar. Ook het contact met de medewerkers van het kantoor was altijd prettig en ze waren zeer behulpzaam.Bij een eventuele volgende keer als ik een makelaar nodig heb, zal ik wederom contact met hen opnemen.

10 10 1
Geschreven op
Barnsteenstraat 33

Leontinne heeft ons goed geholpen met het verkopen van ons appartement. Heeft de bezichtegingen ook erg goed gedaan. Ik zou Strijbosch Thunissen aan velen aanbevelen.

9,0 10 1
Geschreven op
Pijlpuntstraat 18

Altijd persoonlijk contact, bereikbaar en deskundig advies. Tijdens de verkoop van ons huis waren we op vakantie. Onze makelaar is hier zorgvuldig en professioneel mee omgegaan, en we hebben zonder zorgen onze sleutel aan haar afgegeven. Alles tot in de puntjes geregeld, korte lijntjes en na iedere bezichtiging hadden we contact over de bezichtigingen. We zijn echt blij met deze makelaar geweest en hebben ons huis goed en prima verkocht!

9,0 10 1
Geschreven op
Kwakkenbergweg 61

Vriedelijke benadering na aanvraag voor verkoop huis.uitstekende brochure en begeleiding. Steeds op de hoogte gehouden van verloop.goede informatie..Voor ons is Strijbosch makelaars zeker een aanbeveling

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 30 reviews
Strijbosch Thunnissen Makelaars
9.2 10 1 10

Benieuwd naar onze werkwijze?

Wilt u weten hoe Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen u kan helpen? Maak een afspraak.

Maak een afspraak

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie