Huis verkopen

Tijd voor een volgende stap

Tijd voor een volgende stap

Huis verkopen

Particulier - verkopen

Dit is hét moment om uw huis te verkopen

U staat op het punt om uw huis te verkopen. Misschien wilt u groter, kleiner of in een andere stad wonen? Wat uw toekomstplan ook is, om dit waar te kunnen maken wilt u een goede prijs voor uw huidige woning ontvangen. Onze makelaars kunnen u hierbij helpen.

Door onze jarenlange kennis en ervaring met de woningmarkt in Nijmegen en omgeving kunnen wij het meeste uit uw verkoop halen. Wij zetten ons in voor het beste bod op het juiste moment, zodat u zich zorgeloos kunt voorbereiden op uw toekomstplan.

Benieuwd wat uw huis waard is?

Lokale marktkennis

Onze makelaars kennen de markt en zetten zich maximaal in om het beste bod te bemachtigen.

Deskundig en professioneel

Onze erkende aankoopmakelaars hebben de kennis in huis om u het beste advies te geven.

Persoonlijke aanpak

Bij ons doet u zaken met mensen, niet met makelaars. Wij verdiepen ons in uw verhaal en wensen.

Zo verkopen onze makelaars uw huis

In de huidige woningmarkt lijkt een huis verkopen geen moeilijke taak. En inderdaad, de vraag naar koophuizen en -woningen is enorm. Maar snelle verkoop betekent lang niet altijd de beste verkoop. De verkoopmakelaars van Strijbosch Thunnissen in Nijmegen kennen de markt en kunnen u zo altijd eerlijk en met een realistische blik adviseren.

Onze makelaars begeleiden u bij het gehele verkoopproces. Vanaf het moment dat kopers worden benaderd tot aan de onderhandelingen met kopers: samen met u doorlopen we alle belangrijke stappen. Meer weten over het verkoopproces? Bekijk ons stappenplan.

Herkent u deze vragen?

  • Wat zijn de stappen bij het verkopen van een huis?
  • Welke documenten heb ik nodig?
  • Wat zijn de kosten bij verkoop van een huis?
  • Hoe kan ik een huis met overwaarde verkopen?
  • Hoe organiseer ik een succesvolle bezichtiging?
  • Wat doet een verkoopmakelaar voor mij?
  • Voor welke prijs kan ik mijn huis te koop zetten?

Tevreden klanten, daar worden we blij van!

Klanttevredenheid
Kwekerijweg 73

Alles verliep naar volle tevredenheid. In de huidige markt is een verkoopopgave echter niet lastig. Communicatie verliep plezierig.

9,0 10 1
Geschreven op
Tweede Walstraat 27 B

Prima contact, zowel vooraf als tijdens/na de bezichtigingen. Uiteindelijke prijs relatief hoog voor de inspanningen.

8,0 10 1
Geschreven op
Generaal Gavinstraat 50

We hadden goed contact, vragen werden snel en accuraat beantwoord. En ook de verdere suggesties van de makelaar voor het aankoopproces waren zakelijk en to the point. En met goed resultaat!

9,0 10 1
Geschreven op
de Meeuwse Acker 1522

Elles heeft alles keurig geregeld en de druk er goed opgehouden. ook het andere kantoor personeel was erg professioneel.

10 10 1
Geschreven op
Heydenrijckstraat 70

Prettig en deskundig geholpen. Reageert enthousiast, snel en flexibel. Fijne energie. Houdt je als klant goed op de hoogte van het proces en geeft complete terugkoppeling na externe contacten. Goede kennis van de lokale markt. Geeft je een vertrouwd en veilig gevoel.

9,0 10 1
Geschreven op
Bongerdstraat 24

Onze contacten verliepen soepel en laagdrempelig. Daarnaast altijd een vlotte reactie op mijn vragen. De makelaar is servicegericht en kundig.

10 10 1
Geschreven op
Ananta Toerstraat 1

Leonie was vanaf onze eerste afspraak erg enthousiast en we hebben gedurende het gehele traject alleen met haar samengewerkt, wat prettig was. Ze was, ook buiten kantooruren, zeer goed bereikbaar en regelde alles erg snel. We hebben bij onze tweede bieding een prachtige woning kunnen kopen voor een (binnen deze overspannen markt) reëele prijs. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding aangezien veel concurrenten een hogere prijs vragen.

9,0 10 1
Geschreven op
Pater Brugmanstraat 14

Een enthousiaste deskundige makelaar. Kwam zijn afspraken goed na. Reageerde snel op onze vragen. En wat wij heel belangrijk vonden: hij nam de tijd voor de bezichtigingen, propte de dagen niet vol met 8 of 10 bezichtigingen. Daardoor bleef hij goede enthousiaste rondleidingen geven. Prima makelaar!

9,0 10 1
Geschreven op
Oude Kleefsebaan 205

Snel verkocht, contact verloopt zeer prettig, snelle respons. Elles en Frederique hebben ons geweldig geholpen.

9,0 10 1
Geschreven op
Jan Willem Passtraat 20

We hadden met Strijbosch Thunnissen een heel goede makelaar die ons regelmatig op de hoogte hield over het verloop. Nadat er 17 bezichtigen in een week waren gepland zijn ze overgegaan op inschrijving met als gevolg, dat er veel meer is uitgekomen is dan we hadden kunnen bedenken. Ze hebben ons steeds op de hoogte gehouden van het vervolg. Ook hebben zij op tijd aan de bel getrokken als ze de benodigde papieren moesten hebben, zodat alles keurig op tijd aanwezig kon

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 34 reviews
Strijbosch Thunnissen Makelaars
9.1 10 1 10

Wat kunnen wij voor u betekenen als aankoopmakelaar?

We helpen u graag met het vinden van een woning in regio Nijmegen. Plan nu een vrijblijvend intakegesprek in om uw wensen in kaart te brengen.

Maak een afspraak

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie