Huis verkopen

Tijd voor een volgende stap

Tijd voor een volgende stap

Huis verkopen

Particulier - verkopen

Uw huis verkopen met de makelaars van Strijbosch Thunnissen

U staat op het punt om uw huis te verkopen. Misschien wilt u groter, kleiner of in een andere stad wonen? Wat uw toekomstplan ook is, om dit waar te kunnen maken wilt u een goede prijs voor uw huidige woning ontvangen. Onze makelaars kunnen u hierbij helpen.

Door onze jarenlange kennis en ervaring met de woningmarkt in Nijmegen en omgeving kunnen wij het meeste uit uw verkoop halen. Wij zetten ons in voor het beste bod op het juiste moment, zodat u zich zorgeloos kunt voorbereiden op uw toekomstplan.

Lokale marktkennis

Onze aankoopmakelaars kennen de markt en vinden altijd het best passende aanbod voor u.

Deskundig en professioneel

Onze erkende aankoopmakelaars hebben de kennis in huis om u het beste advies te geven..

Persoonlijke aanpak

Bij ons doet u zaken met mensen, niet met makelaars. Wij verdiepen ons in uw verhaal en wensen.

Zo verkopen onze makelaars uw huis

In de huidige woningmarkt lijkt een huis verkopen geen moeilijke taak. En inderdaad, de vraag naar koophuizen en -woningen is enorm. Maar snelle verkoop betekent lang niet altijd de beste verkoop. De verkoopmakelaars van Strijbosch Thunnissen in Nijmegen kennen de markt en kunnen u zo altijd eerlijk en met een realistische blik adviseren.

Onze makelaars begeleiden u bij het gehele verkoopproces. Vanaf het moment dat kopers worden benaderd tot aan de onderhandelingen met kopers: samen met u doorlopen we alle belangrijke stappen. Meer weten over het verkoopproces? Bekijk ons stappenplan.

Herkent u deze vragen?

  • Wat zijn de stappen bij het verkopen van een huis?
  • Welke documenten heb ik nodig?
  • Wat zijn de kosten bij verkoop van een huis?
  • Hoe kan ik een huis met overwaarde verkopen?
  • Hoe organiseer ik een succesvolle bezichtiging?
  • Wat doet een verkoopmakelaar voor mij?
  • Voor welke prijs kan ik mijn huis te koop zetten?

Tevreden klanten, daar worden we blij van!

Klanttevredenheid
de Meeuwse Acker 1522

Elles heeft alles keurig geregeld en de druk er goed opgehouden. ook het andere kantoor personeel was erg professioneel.

10 10 1
Geschreven op
Heydenrijckstraat 70

Prettig en deskundig geholpen. Reageert enthousiast, snel en flexibel. Fijne energie. Houdt je als klant goed op de hoogte van het proces en geeft complete terugkoppeling na externe contacten. Goede kennis van de lokale markt. Geeft je een vertrouwd en veilig gevoel.

9,0 10 1
Geschreven op
Bongerdstraat 24

Onze contacten verliepen soepel en laagdrempelig. Daarnaast altijd een vlotte reactie op mijn vragen. De makelaar is servicegericht en kundig.

10 10 1
Geschreven op
Ananta Toerstraat 1

Leonie was vanaf onze eerste afspraak erg enthousiast en we hebben gedurende het gehele traject alleen met haar samengewerkt, wat prettig was. Ze was, ook buiten kantooruren, zeer goed bereikbaar en regelde alles erg snel. We hebben bij onze tweede bieding een prachtige woning kunnen kopen voor een (binnen deze overspannen markt) reƫele prijs. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding aangezien veel concurrenten een hogere prijs vragen.

9,0 10 1
Geschreven op
Pater Brugmanstraat 14

Een enthousiaste deskundige makelaar. Kwam zijn afspraken goed na. Reageerde snel op onze vragen. En wat wij heel belangrijk vonden: hij nam de tijd voor de bezichtigingen, propte de dagen niet vol met 8 of 10 bezichtigingen. Daardoor bleef hij goede enthousiaste rondleidingen geven. Prima makelaar!

9,0 10 1
Geschreven op
Oude Kleefsebaan 205

Snel verkocht, contact verloopt zeer prettig, snelle respons. Elles en Frederique hebben ons geweldig geholpen.

9,0 10 1
Geschreven op
Jan Willem Passtraat 20

We hadden met Strijbosch Thunnissen een heel goede makelaar die ons regelmatig op de hoogte hield over het verloop. Nadat er 17 bezichtigen in een week waren gepland zijn ze overgegaan op inschrijving met als gevolg, dat er veel meer is uitgekomen is dan we hadden kunnen bedenken. Ze hebben ons steeds op de hoogte gehouden van het vervolg. Ook hebben zij op tijd aan de bel getrokken als ze de benodigde papieren moesten hebben, zodat alles keurig op tijd aanwezig kon

9,0 10 1
Geschreven op
Heerbaan 161

Prettig contact. Deskundig advies en een goede prijsstelling. Geen spijt dat we voor deze makelaar gekozen hebben. Makelaar heeft groot bereik en daardoor veel bezichtigingen waardoor we het pand redelijk vlot verkocht hebben.

9,0 10 1
Geschreven op
Tiberiusplein 5

Prettig contact, vlotte service en terugkoppeling,zeer snel resultaat !Uiteindelijk is het huis verkocht binnen 2 weken voor een prijs die de makelaar tevorenhad voorspeld.

9,0 10 1
Geschreven op
van Somerenstraat 32

Super fijn, korte lijntjes met de makelaar en ook met het kantoor. Snel en effectief handelen en een uitgebreide samenvatting na alle bezichtigingen.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 34 reviews
Strijbosch Thunnissen Makelaars
9.3 10 1 10

Benieuwd naar onze werkwijze?

Wilt u weten hoe Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen u kan helpen? Maak een afspraak.

Maak een afspraak

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie