Huis verkopen

Tijd voor een volgende stap

Tijd voor een volgende stap

Huis verkopen

Particulier - verkopen

Uw huis verkopen met Strijbosch Thunnissen Makelaars

U staat op het punt om uw huis te verkopen. Misschien wilt u groter, kleiner of in een andere stad wonen? Wat uw toekomstplan ook is, om dit waar te kunnen maken wilt u een goede prijs voor uw huidige woning ontvangen. Onze makelaars kunnen u hierbij helpen.

Door onze jarenlange kennis en ervaring met de woningmarkt in Nijmegen en omgeving kunnen wij het meeste uit uw verkoop halen. Wij zetten ons in voor het beste bod op het juiste moment, zodat u zich zorgeloos kunt voorbereiden op uw toekomstplan.

Lokale marktkennis

Onze makelaars kennen de huidige markt en vinden zo altijd het best passende aanbod voor u.

Deskundig en professioneel

Onze erkende makelaars hebben de kennis in huis om u het beste advies te kunnen bieden.

Persoonlijke aanpak

Bij ons doet u zaken met mensen, niet met makelaars. Wij verdiepen ons graag in uw verhaal en wensen.

Zo verkopen onze makelaars uw huis

In de huidige woningmarkt lijkt een huis verkopen geen moeilijke taak. En inderdaad, de vraag naar koophuizen en -woningen is enorm. Maar snelle verkoop betekent lang niet altijd de beste verkoop. De verkoopmakelaars van Strijbosch Thunnissen in Nijmegen kennen de markt en kunnen u zo altijd eerlijk en met een realistische blik adviseren.

Onze makelaars begeleiden u bij het gehele verkoopproces. Vanaf het moment dat kopers worden benaderd tot aan de onderhandelingen met kopers: samen met u doorlopen we alle belangrijke stappen. Meer weten over het verkoopproces? Bekijk ons stappenplan.

Wij beantwoorden uw vragen

  • Wat zijn de stappen bij het verkopen van een huis?
  • Welke documenten heb ik nodig?
  • Wat zijn de kosten bij verkoop van een huis?
  • Hoe kan ik een huis met overwaarde verkopen?
  • Hoe organiseer ik een succesvolle bezichtiging?
  • Wat doet een verkoopmakelaar voor mij?
  • Voor welke prijs kan ik mijn huis te koop zetten?

Tevreden klanten, daar worden we blij van!

Klanttevredenheid
De Rijf 11

We zijn erg tevreden over de snelle verkoop van ons huis. De makelaar had veel kennis van de lokale markt en dacht goed mee. Dankzij de markt en de makelaar is het huis snel en volgens verwachting verkocht. De verhouding prijs/kwaliteit vs de daadwerkelijke effort die er door een makelaar moet worden ingestoken, is natuurlijk altijd arbitrair. Wij zijn blij met de verkoop!

8,0 10 1
Geschreven op
Waldeck Pyrmontlaan 50

De communicatie tijdens het hele traject vind ik heel belangrijk en die was gelukkig erg goed. Ons huis was binnen 1 week verkocht!

9,0 10 1
Geschreven op
van den Havestraat 17

Wij zijn zeer tevreden over onze keuze voor Strijbosch Thunissen. In de persoon van Leonie Rutgers hadden wij een zeer bekwame verkoopmakelaar van ons pand in Nijmegen.Ook de marketing was prima. Binnen enkele maanden was het hele traject afgerond.Wij mogen terugkijken op een deskundige en efficiƫnte afhandeling. Onze dank hiervoor.

8,0 10 1
Geschreven op
Molenveldlaan 115

Uitstekende makelaar. Appartement binnen een week verkocht boven de vraagprijs. Dat ging dus zeer goed.

9,0 10 1
Geschreven op
Ɓvilastraat 80

Uiterst tevreden met de makelaar (Leonie). Ik werd goed op de hoogte gehouden zowel binnen als buiten kantooruren. Er werd naar mijn wensen geluisterd en goed advies gegeven, erg blij met haar als mijn makelaar bij ST.

10 10 1
Geschreven op
Holtgesbroek 1133

Super goed advies verkoopadvies van Leonie Rutgers gehad, je kan met al je vragen bij haar terecht en niks ia haar teveel. Verstaat haar vak als geen ander en weet een huis te verkopen. Ik zou haar aan iedereen aan bevelen!!

10 10 1
Geschreven op
Dokstraat 59

Het contact en de begeleiding was erg open en aangenaam. Ook al is het een zakelijke aangelegenheid, het is fijn om het ook gewoon te kunnen hebben over wat er ook toe doet.

9,0 10 1
Geschreven op
Raadhuishof 4

Prima service begeleiding deskundigheid marktkennis prijs kwaliteit.Gedreven verkopers met plezier appartement verkocht.

10 10 1
Geschreven op
Akkersleep 26

Het contact verliep heel erg goed, Leonie denkt mee, is erg ervaren en schakelt snel. We zijn erg positief ingesteld op haar kennis en kunde.

9,0 10 1
Geschreven op
Graadt van Roggenstraat 26

Het makelaarskantoor in het algemeen en de begeleidend makelaar in het bijzonder kenmerkt zich door prettig contact, deskundigheid en goede advisering.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 23 reviews
Strijbosch Thunnissen Makelaars
9.1 10 1 10

Benieuwd naar onze werkwijze?

Wilt u weten hoe Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen u kan helpen? Maak een afspraak.

Maak een afspraak

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie