Financieel advies voor het kopen van een huis -  38473

Financieel advies voor het kopen van een huis

Bij het kopen van een huis komt veel kijken. De financiering is hier een belangrijk onderdeel van, dat u het liefst zo vroeg en goed mogelijk geregeld wilt hebben. Daarom raden wij u aan om dit samen met een ervaren financieel adviseur te doen. Tijdens een hypotheekgesprek brengen we samen uw mogelijkheden voor een financiering in kaart.

Als u eenmaal weet wat uw financiële mogelijkheden zijn, kunt u verder met het zoeken van een woning die bij uw wensen en mogelijkheden past. Bovendien kunt u snel schakelen zodra u een passend koophuis heeft gevonden.

Plan een hypotheekgesprek

Persoonlijke gegevens

Aanhef:
Naam:
Adres:
Postcode & Plaats:
Contactgegevens:
E-mailadres: Opmerkingen:
Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Zo helpen onze financieel adviseurs u

Wij werken samen met onafhankelijke hypotheekadviseurs. Het advies van Roelofs Hypotheken & Assurantien B.V. is eerlijk en op maat gemaakt: we vertellen u niet wat u het liefst wilt horen maar zijn duidelijk over wat uw financiële mogelijkheden en beperkingen zijn. Niet alleen voor nu, maar vooral voor in de toekomst. U kunt er van op aan dat ons advies 100% onafhankelijk is. Wij doen zaken met alle grote geldverstrekkers en verzekeraars. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat wij de best passende oplossing kunnen selecteren tegen de meest aantrekkelijke rente en voorwaarden. Tijdens een hypotheekgesprek brengen wij uw situatie in kaart, zodat u met een gerust gevoel de stap naar een nieuwe woning kunt zetten.

Vragen die we tijdens een hypotheekgesprek beantwoorden

  • Wat kunt u maximaal lenen?
  • Welke hypotheekvormen zijn er, en welke past het beste bij u?
  • Welke rentevarianten zijn er, en welke past het beste bij u?
  • Is het verstandig om eigen geld in het huis of appartement te steken?
  • Hoe lang wilt en kunt u afbetalen?
Particulier - Financieel advies

Maak kennis met onze financieel adviseur

We plannen graag een kosteloos eerste advies in met een van onze adviseurs om uw korte én lange termijn wensen en verwachtingen te bespreken.