Ontdek de Sprekende Cijfers Woningmarkten van Q1 2024

Geschreven door Nikita Dix op 30 april 2024

Als een toegewijde partner van Dynamis, staat Strijbosch Thunnissen Makelaars aan de frontlinie van vastgoedontwikkelingen. Het onderzoeksteam van Dynamis heeft ook dit jaar nauwgezet de kwartaalcijfers in kaart gebracht, en de resultaten zijn positief.

In het afgelopen kwartaal hebben we een opmerkelijke stijging gezien in de verkoop van huizen in verschillende gemeenten. Deze gegevens zijn nu samengebracht in het nieuwste rapport van onze "Sprekende Cijfers Woningmarkten". In dit rapport vindt u per gemeente een informatieve infographic met de belangrijkste statistieken van de woningmarkt.

Wil je meer weten over de laatste trends en cijfers in de vastgoedmarkt? Klik dan snel op onderstaande link om de Sprekende Cijfers Woningmarkten van Q1 2024 te bekijken:

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1 2024

Nikita Dix
Neem contact op met Nikita

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Krijg een kerstboom cadeau! (actie)

Krijg een kerstboom cadeau! (actie)

De feestdagen komen er weer aan en dat moet gevierd worden! Daarom heeft Strijbosch Thunnissen Makelaars een leuke actie bedacht om deze dagen nog feestelijker te...
De verschillende wijken van Nijmegen

De verschillende wijken van Nijmegen

Als je op zoek gaat naar een nieuwe woning, speelt de wijk uiteraard een grote rol. Bekende wijken zoals het Stadscentrum of Bottendaal hebben al een...
Bekijk overzicht