Uw makelaar in Nijmegen

Uw makelaar in Nijmegen

Strijbosch Thunnissen Makelaars. Meer dan 85 jaar ervaring.

Een makelaar in Nijmegen vinden

Geen zaken met makelaars, maar met mensen, dat is waar Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen voor staat. Op zoek naar een nieuw huis of een bedrijfspand is het belangrijk dat u zich thuisvoelt. Niet alleen in uw nieuwe omgeving, maar ook bij uw makelaar. Onze makelaars verdiepen zich in uw verhaal. Uw wensen, dromen en toekomstplannen staan bij ons centraal. Zo vinden wij het huis of het pand dat bij u past.

Landingspagina - Makelaar in Nijmegen

Onze aankoop- en verkoopmakelaars staan voor u klaar

Bij Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen werken ervaren aankoop- en verkoopmakelaars. Wilt u een huis kopen in of rondom Nijmegen? Plan dan eens een vrijblijvende kennismaking in met één van onze aankoopmakelaars. Wij helpen starters, gezinnen en andere kopers met het vinden van hun koophuis. Van de eerste bezichtigingen tot aan het uitbrengen van een bod en het onderhandelen: Onze makelaars staan voor u klaar.

Staat u op het punt om te verhuizen en wilt u uw huis verkopen? Ook dan kunnen wij u helpen. Onze makelaars zetten ons in voor het beste bod op uw koophuis. Wij adviseren u over een realistische koopprijs, regelen de bezichtigingen en begeleiden u tijdens de onderhandelingen.

Landingspagina - Makelaar in Nijmegen

Een huis huren in Nijmegen

Is een koophuis voor u (nog) geen optie? In Nijmegen staan ook prachtige huizen en appartementen te huur! In het huur aanbod van Strijbosch Thunnissen Makelaars treft u verschillende soorten woningen aan, voor kleine en grote budgetten. Bekijk ons aanbod of plaats een gratis zoekopdracht, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van nieuwe huurwoningen! Onze (ver)huurmakelaars staan voor u klaar.

Landingspagina - Makelaar in Nijmegen

Uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen en omgeving

U wilt een bedrijfspand kopen, verhuren of vastgoed beleggen? Wat uw wens ook is; zaken doen in de vastgoedwereld vraagt om specialistische kennis. Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen heeft meer dan 85 jaar ervaring in de bedrijfsmakelaardij. Met een groot zakelijk netwerk, en een uitgebreid aanbod van kantoorpanden, winkelruimtes en meer vinden wij altijd een passende locatie voor u. Wij helpen u graag om uw dromen te realiseren.

Plaats een gratis zoekopdracht

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Nijmegen of omgeving? Plaats een gratis zoekopdracht bij Strijbosch Thunnissen Makelaars! Op basis van uw wensen, eisen en uw financiële situatie gaan wij op zoek naar een passende woning voor u.

Leer ons team kennen

Bauke  Coppes Bauke Coppes
Bauke  Coppes Bauke Coppes

Vennoot - Bedrijfsmakelaar/Taxateur MRICS RM RT

Sophie van Loon Sophie van Loon
Sophie van Loon Sophie van Loon

Vennoot - Kandidaat Makelaar K-RMT

De werkzaamheden van een makelaar

Een makelaar inschakelen heeft veel voordelen. Zo kennen wij de markt, hebben wij een groot netwerk en kunt u rusten op onze kennis en ervaring. U hoeft dus niet alle belangrijke keuzes alleen te maken. De aankoopmakelaars, verkoopmakelaars, verhuurmakelaars en bedrijfsmakelaars van Strijbosch Thunnissen in Nijmegen zetten zich voor u en uw woonwensen in.

Wat doen onze makelaars voor u?

  • Huizen- en vastgoedmarkt in de gaten houden
  • Geschikte objecten vinden
  • Adviseren over verkoop- en aankoopprijzen
  • Onderhandelingen begeleiden
  • Bezichtigingen verzorgen
  • Koopcontract opstellen
  • Al uw vragen beantwoorden
  • En meer!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wilt u meer weten over onze diensten en onze makelaars leren kennen? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij vertellen u graag meer over ons en kijken uit naar uw verhaal! Stuur ons een bericht, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.