Lennard Gerrits

Over mij

Na ruim 12 jaar werkzaam te zijn geweest in de makelaardij, in de ruimste zin van het woord, ben ik in 2021 begonnen als vastgoedmanager bij Strijbosch Thunnissen Makelaars. Hier kan ik mij toespitsen op een specifieke discipline binnen het vak, namelijk vastgoedbeheer. Mijn doel is het geheel ontzorgen van onze opdrachtgevers op het gebied van administratief, commercieel  en technisch vastgoedbeheer.  Onze opdrachtgevers zijn zowel kleinere particulieren partijen  als gevestigde institutionele beleggers. 

Bent u op zoek naar een betrouwbare en flexibele partner voor het beheer van uw vastgoed? Wij leveren passend maatwerk voor elke portefeuille. Ik spreek graag de mogelijkheden met u door.


In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden. Lekker uiteten gaan en  gezellig borrelen hoort daar ook bij. Daarnaast zorg ik ervoor dat er ook tijd over blijft voor sportieve activiteiten. Ik ga graag hardlopen of mountainbiken in de mooie natuurgebieden in en rond Nijmegen.