Al 85 jaar dé bedrijfsmakelaar in regio Nijmegen

Al 85 jaar dé bedrijfsmakelaar in regio Nijmegen

Strijbosch Thunnissen Makelaars

Onze bedrijfsmakelaars staan voor u klaar

U wilt een bedrijfspand kopen, verhuren of vastgoed beleggen? Wat uw wens ook is; zaken doen in de vastgoedwereld vraagt om specialistische kennis. Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen heeft meer dan 85 jaar ervaring in de vastgoedwereld. Wij kunnen u als geen ander adviseren over bedrijfs onroerende zaken. Onze bedrijfsmakelaars hebben passie voor hun vak en zetten zich in voor de beste oplossing voor u.

10 jaar marktleider
Door onze ruime kennis en ervaring in de bedrijfsmakelaardij in regio Nijmegen kunnen onze gecertificeerde bedrijfsmakelaars u altijd voorzien van de juiste specialistische kennis en weloverwogen advies.
Groot aanbod
Ons grote aanbod bestaat uit diverse soorten bedrijfsruimtes. Ons aanbod bestaat uit kantoren, winkel- en horecapanden, opslagruimtes en logistiek vastgoed.
Groot zakelijk netwerk
Ons grote zakelijke netwerk bestaat uit geïnteresseerde kopers en verkopers in de vastgoedwereld. Zo kunnen wij snel handelen als u onze hulp inschakelt.
Specialist voor elk marktsegment
Bij Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen werken specialisten voor elk marktsegment. Zo krijgt u altijd de beste ondersteuning.
Lokale, regionale en landelijke kennis
Wij kennen de vastgoed markt als geen ander en zijn altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
Gecertificeerde bedrijfsmakelaars
Al onze bedrijfsmakelaars zijn gecertificeerd. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze service en adviezen.
Landingspagina - Bedrijfsmakelaardij

Een bedrijfspand kopen

Een bedrijfspand kopen is een grote en belangrijke stap. Naast de kosten, komen er tijdens dit belangrijke proces vraagstukken naar boven, die de toekomst van uw bedrijf gaan bepalen. De gespecialiseerde bedrijfsmakelaars van Strijbosch Thunnissen adviseren u over deze vraagstukken en begeleiden u tijdens het gehele aankoop traject. Wij hebben een groot aanbod, van kantoorpanden en bedrijfshallen tot aan winkels en gaan altijd op zoek naar de beste bedrijfsruimte voor u.

Landingspagina - Bedrijfsmakelaardij

Uw bedrijfspand verkopen

Als u besluit om uw bedrijfspand te verkopen wilt u hier het beste bod voor ontvangen. Strijbosch Thunnissen Makelaars helpt u daarbij, door u tijdens het gehele verkoop traject te begeleiden. We bespreken uw wensen en financiële mogelijkheden, verzorgen de presentatie van uw bedrijfspand en begeleiden u tijdens de onderhandelingen. Met meer dan 85 jaar ervaring in de vastgoedwereld is uw pand bij ons in goede handen.

Landingspagina - Bedrijfsmakelaardij

Een bedrijfspand huren in Nijmegen

U wilt een bedrijfruimte in of rondom Nijmegen huren en bent op zoek naar een geschikt pand? Strijbosch Thunnissen Makelaars kent de lokale markt als geen ander en heeft een groot aanbod bedrijfspanden- en ruimtes zoals kantoren, winkels, bedrijfshallen en loodsen. Wij helpen u bij het vinden van de geschikte bedrijfsruimte en alles wat moet worden geregeld om dit te kunnen huren.

Landingspagina - Bedrijfsmakelaardij

Uw bedrijfspand verhuren

U heeft een bedrijfspand in Nijmegen of omgeving en wilt dit graag verhuren aan andere bedrijven. Hoe bepaalt u dan de juiste verhuurprijs, hoe vindt u geschikte huurders en hoe stelt u een huurdersovereenkomst op? Dit zijn zaken waar de bedrijfsmakelaars van Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen u graag bij helpen.

Waar kunnen wij nog meer bij helpen?

Naast het aankopen/-huren of verkopen/-huren van een bedrijfspand kan Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen u met meer zaken omtrent vastgoed helpen. Zo voeren wij kwalitatief hoogwaardige vastgoed taxaties uit. Maar ook met vastgoedbeheer van uw pand(en) of vastgoed beleggingen kunnen wij u ondersteunen. Informeer naar de mogelijkheden. Onze bedrijfsmakelaars heten u graag welkom bij ons op kantoor om uw wensen te bespreken.

Ontmoet onze bedrijfsmakelaars

Sophie van Loon Sophie van Loon
Sophie van Loon Sophie van Loon

Vennoot - Kandidaat Makelaar K-RMT

Sjoerd Heusinkveld Sjoerd Heusinkveld
Sjoerd Heusinkveld Sjoerd Heusinkveld

Vastgoedadviseur Bedrijfsmakelaardij

Bauke  Coppes Bauke Coppes
Bauke  Coppes Bauke Coppes

Vennoot - Bedrijfsmakelaar/Taxateur MRICS RM RT

Wat kunnen wij voor u betekenen als aankoopmakelaar?

We helpen u graag met het vinden van een woning in regio Nijmegen. Plan nu een vrijblijvend intakegesprek in om uw wensen in kaart te brengen.