Uw woningmakelaardij van vertrouwen

Uw woningmakelaardij van vertrouwen

Strijbosch Thunnissen Makelaars

Uw makelaar in Nijmegen en omgeving

Geen zaken met makelaars, maar met mensen, dat is waar Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen voor staat. Of u nou een huis wilt kopen of juist wilt verkopen, op zoek gaat naar een huurappartement of voor het eerst een hypotheekgesprek wilt plannen: Het is een spannende én bijzondere tijd, waarin Strijbosch Thunnissen Makelaars u graag begeleidt. Onze makelaars en adviseurs verdiepen ons in uw verhaal, uw huidige situatie en uw toekomstplannen, om uw droom waar te kunnen maken.

Lokale marktkennis
Onze makelaars kennen de markt en zetten zich maximaal in om het beste bod te bemachtigen.
Deskundig en professioneel
Onze erkende aankoopmakelaars hebben de kennis in huis om u het beste advies te geven.
Persoonlijke aanpak
Bij ons doet u zaken met mensen, niet met makelaars. Wij verdiepen ons in uw verhaal en wensen.
Huis kopen met aankoopmakelaar

Een huis kopen

U wilt een appartement of huis kopen. Een grote stap, die onze aankoopmakelaars graag samen met u zetten. Onze makelaars gaan op zoek naar geschikte woningen, gaan mee met de bezichtigingen en adviseren tijdens de onderhandelingen, totdat het koopcontract is getekend. Dat maakt de aankoop van een huis niet alleen overzichtelijk, maar ook leuk!

Huis verkopen Nijmegen

Uw huis verkopen

U heeft besloten om uw huis in de verkoop te plaatsen. En nu? Natuurlijk wilt u een goede prijs voor uw huidige woning ontvangen. Daarnaast is het ook wel zo fijn als het gehele verkooptraject soepel verloopt. De makelaars van Strijbosch Thunnissen zijn er om u hierbij te helpen. Wij vinden geïnteresseerde kopers, verzorgen de bezichtigingen en adviseren uiteraard ook tijdens de onderhandelingen. Zo kunt u met een gerust hart uw huis verkopen.

Een huis of appartement huren

Een huis of appartement huren is op verschillende momenten in uw leven een goede beslissing. Misschien wilt u graag flexibel zijn, of is uw koophuis nog niet klaar en zoekt u een geschikte woonruimte ter overbrugging. Wat de reden ook is, De verhuurmakelaars van Strijbosch Thunnissen in Nijmegen vinden samen met u een passend huurhuis of -appartement.

Nieuwbouw kopen of huren

Nieuwbouw kopen of huren

Het kopen of huren van een huis in een nieuwbouwproject verloopt heel anders dan het kopen van een bestaand huis. U heeft veel meer vrijheden, maar moet bijvoorbeeld ook rekening houden met een aangepaste financiering. Over alles wat bij het kopen of huren van nieuwbouw komt kijken, kunnen wij u adviseren. Onze nieuwbouwmakelaar kent alle ins- en outs en bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Exclusief wonen Nijmegen

Exclusief wonen

In en rondom Nijmegen staan veel prachtige exclusieve woningen. Speciaal voor de verkoop en aankoop van deze exclusieve woningen hebben wij onze exclusief wonen makelaarsdienst ontwikkeld. Met kennis van deze markt, het juiste netwerk en een discrete aanpak kunnen wij u begeleiden bij het kopen of verkopen van uw exclusieve huis of appartement.

Onze aankoopmakelaars staan voor u klaar

Leonie Rutgers Leonie Rutgers
Leonie Rutgers Leonie Rutgers

Makelaar/Taxateur RMT

Aylin Ince Aylin Ince
Aylin Ince Aylin Ince

Aankoop coördinator

Harry  van Loon Harry van Loon
Harry  van Loon Harry van Loon

Algemeen Directeur - Makelaar/Taxateur MRICS RT RMT

Pieter de Kraker Pieter de Kraker
Pieter de Kraker Pieter de Kraker

Kandidaat Makelaar K-RMT