Een huis kopen in Nijmegen

Uw droomhuis in Nijmegen vinden

Uw droomhuis in Nijmegen vinden

Een huis kopen in Nijmegen

Huis kopen in Nijmegen

U wilt verhuizen naar Nijmegen of u bent op zoek naar een ander huis in of rondom de oudste stad van Nederland. Waar begint u dan? Welke makelaar in Nijmegen kiest u, in welke van de vele mooie wijken in Nijmegen wilt u wonen en hoe werkt de aankoop van een koophuis? Strijbosch Thunnissen Makelaars kent de Nijmeegse huizenmarkt door en door. Met meer dan 85 jaar ervaring in deze prachtige regio helpen wij u graag.

Een huis kopen in Nijmegen

Een koophuis in Nijmegen vinden

In Nijmegen staan verschillende soorten huizen te koop. Van mooie oude herenhuizen tot aan moderne villa's of starterswoningen dichtbij het centrum. Misschien heeft u al een soort koophuis op het oog, misschien wilt u zich nog ruim oriënteren. Onze woningmakelaars helpen u graag met het kopen van een huis in of rondom Nijmegen! Onze makelaars hebben een groot netwerk, weten welke huizen er op de markt zijn en komen en begeleiden u bij het gehele koopproces.

Neem gelijk contact met ons op voor meer informatie of bekijk de handige tips en tools hieronder!

Een huis kopen in Nijmegen

Huis kopen stappenplan

Koopt u voor het eerst een huis of is het al een tijdje geleden? Er komt veel kijken bij een koophuis. Wij bereiden u graag voor met ons huis kopen stappenplan. Bekijk nu alvast welke 5 stappen u staan te wachten en begin ontspannen aan de zoektocht naar uw koophuis in Nijmegen.

Plaats een gratis zoekopdracht

Bent u op zoek naar een koophuis in Nijmegen of omgeving? Plaats een gratis zoekopdracht bij Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen! Op basis van uw wensen, eisen en uw financiële situatie gaan wij op zoek naar een passend huis dat te koop staat.

Zoekopdracht plaatsen
Een huis kopen in Nijmegen

Huizen te koop in Nijmegen

Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen heeft veel verschillende koophuizen. In de binnenstad of juist aan de rand van de stad, voor starters of juist luxe uitgevoerd. Bekijk ons actuele koophuis aanbod op onze website en neem contact met ons op als uw mogelijke droomhuis ertussen staat. Wij plannen graag een huisbezichtiging met u in.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie