De makelaar in Nijmegen, met al meer dan 85 jaar ervaring

Strijbosch Thunnissen Makelaars

Strijbosch Thunnissen Makelaars

De makelaar in Nijmegen, met al meer dan 85 jaar ervaring

Homepage

Uw huis kopen of verkopen met onze makelaars

Geen zaken met makelaars, maar met mensen, dat is waar Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen voor staat. Bij uw zoektocht naar een nieuw huis of een bedrijfspand is het belangrijk dat u zich thuisvoelt. Niet alleen in uw nieuwe omgeving, maar ook bij uw makelaar. Daarom kijken wij verder dan alleen vastgoed. Wat zijn uw wensen, uw dromen en uw toekomstplannen? Door ons te verdiepen in uw verhaal, vinden wij de woning of het bedrijfspand dat bij u past. Plan een kennismakingsgesprek met een van onze verkoopmakelaars of aankoopmakelaars, onze bedrijfsmakelaars of financieel adviseur in Nijmegen.

Uitgebreide marktkennis

Onze makelaars zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in Nijmegen en omstreken.

Persoonlijke aanpak

Wij leveren maatwerk bij iedere opdracht, omdat ieder huis, object of advies uniek is.

Deskundig en professioneel

Onze erkende specialisten hebben uitgebreide kennis in huis om u het beste advies te geven.

Homepage

Woningmakelaardij en bedrijfsmakelaardij onder één dak

Strijbosch Thunnissen Makelaars is sinds 1934 gevestigd in de Nijmeegse vastgoedwereld. Al 85 jaar hebben wij ervaring op het gebied van woningmakelaardij en bedrijfsmatig vastgoed in regio Nijmegen. Zo helpen wij u met verkoop, aankoop, financiering en taxaties van uw woning. En onze bedrijfsmakelaars helpen ondernemers met de aankoop, verkoop, beheer en taxatie van een bedrijfspand.

Onze makelaars zijn specialisten in het marktsegment waarin zij actief zijn. Ons team van onder andere makelaars, taxateurs en hypotheekadviseurs bestaat uit enthousiaste en goed opgeleide medewerkers. Ons werkgebied bestaat uit Nijmegen en de regio daar omheen.

Benieuwd naar de huidige waarde van uw woning?

Wilt u weten wat de waarde van uw huis is omdat u overweegt uw huis te verkopen? Of bent u benieuwd of er sprake is van overwaarde? Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling.

Gratis waardebepaling aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie