Verkoopmakelaar Nijmegen

Hulp nodig bij de verkoop van uw woning?

Hulp nodig bij de verkoop van uw woning?

Verkoopmakelaar Nijmegen

Verkoopmakelaar Nijmegen

Dé verkoopmakelaar van Nijmegen

Bent u van plan om uw huis te verkopen met behulp van een verkoopmakelaar in Nijmegen? Het verkopen van uw huis kan een ingrijpend en stressvol proces zijn. Daarom is het fijn om een ervaren verkoopmakelaar in te schakelen, die u van A tot Z ontzorgt. Strijbosch Thunnissen Makelaars is met haar 90 jarenlange ervaring hét juiste adres voor de verkoop van uw huis.

Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze verkoopmakelaars.

Lokale marktkennis

Onze makelaars kennen de markt en zetten zich maximaal in om het beste bod te bemachtigen.

Deskundig en professioneel

Onze erkende aankoopmakelaars hebben de kennis in huis om u het beste advies te geven.

Persoonlijke aanpak

Bij ons doet u zaken met mensen, niet met makelaars. Wij verdiepen ons in uw verhaal en wensen.

Wat doet een verkoopmakelaar voor mij?

Verkoopmakelaar Nijmegen

Kennismaking en verkoopstrategie

Wie zijn wij en wie bent u? Wij nemen graag de tijd om kennis met u te maken en uw wensen met betrekking tot de verkoop van uw woning in kaart te brengen. In goed overleg bepalen we samen de optimale verkoopstrategie die het beste bij de huidige markt past.

Verkoopmakelaar Nijmegen

Voorbereiding

Wanneer u uw huis besluit te verkopen, is het belangrijk dat uw dossier compleet is. Hierin worden belangrijke documenten zoals de getekende opdracht, het eigendomsbewijs van uw woning, het energielabel, stukken van de VvE en meer verzameld. Wij controleren of alle documenten compleet zijn, zodat de eerste stap richting verkoop kan worden gemaakt.

Verkoopmakelaar Nijmegen

Onderscheidende marketing

Goede presentatie van uw woning is essentieel. De juiste marketing is een voorwaarde voor een succesvol verkooptraject. Ons unieke promotiepakket zorgt voor de meest optimale positionering en springt eruit door de goede kwaliteit en complete presentatie. Door slimme online marketing wordt de potentiele koper naar uw woning geleidt.

Verkoopmakelaar Nijmegen

Bezichtigingen

Altijd op tijd in goed overleg. Een goede bezichtiging is essentieel voor een optimaal verkoopresultaat en daarom de basis van ons vak. Afspraken worden in overleg met u gepland. Tijdens de bezichtiging leiden we potentiële kopers rond en krijgen zij de mogelijkheid om vragen te stellen. Welke potentiële koper ziet zichzelf al in uw huis wonen?

Verkoopmakelaar Nijmegen

Onderhandelingen in goede banen leiden

Ons specialisme. Na de bezichtigingen bespreken we alle uitgebrachte biedingen met u. Daarbij geven we eerlijk advies. Zit het juiste bod erbij? Dan regelen wij de verdere afwikkeling van de verkoop. Blijft het juiste bod uit? Dan zoeken we verder naar de beste koper en beste opbrengst voor uw woning. Naast de prijs worden ook de voorwaarden, zoals de opleverdatum en ontbindende voorwaarden, besproken.

Verkoopmakelaar Nijmegen

Deskundige en efficiënte afhandeling

Zijn u en de koper tot een goede prijs gekomen? Dan stellen wij de koopakte op, die wij zo snel mogelijk laten ondertekenen en naar de notaris sturen. Dan blijft alleen nog de oplevering van het huis uit. Samen met u en de koper inspecteren wij het huis, nemen we de meterstanden op en gaan we naar de notaris voor de feitelijke overdracht.

Verkoopmakelaar Nijmegen

Nazorg

Gefeliciteerd, uw huis is verkocht! Uiteraard staan wij dan nog steeds voor u klaar en kunt u bij ons terecht met al uw vragen. Bijvoorbeeld wanneer u nog vragen heeft of hulp kunt gebruiken bij het regelen van de laatste zaken.

Waarom een verkoopmakelaar?

Wanneer u uw huis gaat verkopen, vraagt u zich wellicht af: is het nodig om een verkoopmakelaar uit Nijmegen inschakelen? Wij van Strijbosch Thunnissen Makelaars en 90% van uw mede woningverkopers vinden van wel. Een ervaren verkoopmakelaar heeft kennis van de markt, komt op voor uw belangen en heeft veel juridische kennis. En niet geheel onbelangrijk, zorgt voor de hoogst haalbare opbrengst van uw woning.

De voordelen van een verkoopmakelaar

  • De juiste verkoopstrategie
  • Professionele presentatie van uw woning
  • Goed begeleide bezichtigingen
  • Alles juridisch goed vastgelegd in de koopovereenkomst
  • Ervaren onderhandeling
  • Bespaart veel tijd
  • De maximale opbrengt voor jouw huis. Wij gáán ervoor!

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Klanttevredenheid
Willem Jansenstraat 47

Deskundige, betrouwbare makelaar die waar maakt wat hij zegt. Deskundige betrouwbare medewerkers en financieel adviseur.

9,0 10 1
Geschreven op
Generaal Gavinstraat 248

Het was een heel prettig contact en men was zeer deskundig en klantgericht.Ben heel tevreden, zowel over de samenwerking als over het resultaat!

10 10 1
Geschreven op
Kaapstander 258

Snelle en correctie afwikkeling met veel kennis in dit segment van 1 miljoen plus !Ondersteuning was ook zeer correct. Verdere afwikkeling is ook naar wens verlopen.

10 10 1
Geschreven op
Twaalf Apostelenweg 20

Jouw beoordeling kan getoond worden op funda en/of de website van jouw makelaar als jouw makelaar ervoor kiest al zijn beoordelingen openbaar te maken. Je kan jouw beoordeling te allen tijde bekijken, aanpassen of verwijderen in jouw funda account onder 'Mijn Huis'. Door op 'akkoord en versturen' te drukken ga je akkoord met het publiceren van je (persoons)gegevens op funda en/of de website van de makelaar en met het makelaarsbeoordelingenreglement.

10 10 1
Geschreven op
Kronenburgerplaats 2

Het contact met Stijbosch verliep erg prettig en was erg gemoedelijk. Een volgende keer zouden we weer voor Strijbosch kiezen.

9,0 10 1
Geschreven op
Pater Leijdekkersstraat 38

Snelle, deskundige, doortastende en vriendelijke aanpak van de verkoop, met tijdige communicatie! Top!

10 10 1
Geschreven op
Stroopkriekstraat 14

Contact verloopt soepel, Ookal is Leonie druk ze belt altijd terug. Ze geeft eerlijk haar mening en toont lef met dingen te vragen.

9,0 10 1
Geschreven op
Golden Deliciousstraat 27

Makkelijk en snel contact, ook met de backoffice. Kennis van zaken over het te verkopen huis. Huis was snel verkocht.

9,0 10 1
Geschreven op
Zevenheuvelenweg 37

Vanaf het eerste contact gelijk open en eerlijk en heel deskundig. Dit wekte meteen vertrouwen en was de basis voor een hele fijne samenwerking. Met respect voor ons als verkoper én voor de koper. Dat vinden wij ook heel belangrijk. Wij zijn gedurende het gehele traject uitstekend op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en konden altijd terecht met onze vragen. Wat ons betreft is deze makelaar, in ons geval Leonie Rutgers, zeker aan te bevelen.

10 10 1
Geschreven op
Wilgenstraat 7

Huis binnen n week verkocht. Fijn geholpen en goed geadviseerd door Leonie. De lijntjes zijn kort dat is fijn.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 25 reviews Bekijk alle Funda referenties
Strijbosch Thunnissen Makelaars
9.5 10 1 10

Uw huis verkopen met het beste resultaat?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken. In deze kennismaking geven wij inzicht in de verkoopwaarde van uw woning en onze bewezen werkwijze. Hoe mogen we contact met u opnemen?

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie