Huis verkopen

Tijd voor een volgende stap

Tijd voor een volgende stap

Huis verkopen

Particulier - verkopen

Uw huis verkopen met Strijbosch Thunnissen Makelaars

U staat op het punt om uw huis te verkopen. Misschien wilt u groter, kleiner of in een andere stad wonen? Wat uw toekomstplan ook is, om dit waar te kunnen maken wilt u een goede prijs voor uw huidige woning ontvangen. Onze makelaars kunnen u hierbij helpen.

Door onze jarenlange kennis en ervaring met de woningmarkt in Nijmegen en omgeving kunnen wij het meeste uit uw verkoop halen. Wij zetten ons in voor het beste bod op het juiste moment, zodat u zich zorgeloos kunt voorbereiden op uw toekomstplan.

Lokale marktkennis

Onze makelaars kennen de huidige markt en vinden zo altijd het best passende aanbod voor u.

Deskundig en professioneel

Onze erkende makelaars hebben de kennis in huis om u het beste advies te kunnen bieden.

Persoonlijke aanpak

Bij ons doet u zaken met mensen, niet met makelaars. Wij verdiepen ons graag in uw verhaal en wensen.

Zo verkopen onze makelaars uw huis

In de huidige woningmarkt lijkt een huis verkopen geen moeilijke taak. En inderdaad, de vraag naar koophuizen en -woningen is enorm. Maar snelle verkoop betekent lang niet altijd de beste verkoop. De verkoopmakelaars van Strijbosch Thunnissen in Nijmegen kennen de markt en kunnen u zo altijd eerlijk en met een realistische blik adviseren.

Onze makelaars begeleiden u bij het gehele verkoopproces. Vanaf het moment dat kopers worden benaderd tot aan de onderhandelingen met kopers: samen met u doorlopen we alle belangrijke stappen. Meer weten over het verkoopproces? Bekijk ons stappenplan.

Wij beantwoorden uw vragen

  • Wat zijn de stappen bij het verkopen van een huis?
  • Welke documenten heb ik nodig?
  • Wat zijn de kosten bij verkoop van een huis?
  • Hoe kan ik een huis met overwaarde verkopen?
  • Hoe organiseer ik een succesvolle bezichtiging?
  • Wat doet een verkoopmakelaar voor mij?
  • Voor welke prijs kan ik mijn huis te koop zetten?

Tevreden klanten, daar worden we blij van!

Klanttevredenheid
Dokstraat 59

Het contact en de begeleiding was erg open en aangenaam. Ook al is het een zakelijke aangelegenheid, het is fijn om het ook gewoon te kunnen hebben over wat er ook toe doet.

8,5 10 1
Geschreven op
Laurens Sjoerts

8,0 10 1
Geschreven op
Akkersleep 26

Het contact verliep heel erg goed, Leonie denkt mee, is erg ervaren en schakelt snel. We zijn erg positief ingesteld op haar kennis en kunde.

9,3 10 1
Geschreven op
Graadt van Roggenstraat 26

Het makelaarskantoor in het algemeen en de begeleidend makelaar in het bijzonder kenmerkt zich door prettig contact, deskundigheid en goede advisering.

9,0 10 1
Geschreven op
Vieracker 3

Vanaf de eerste afspraak een zeer prettig contact met de makelaar. Alle noodzakelijke acties zijn zeer goed begeleid, snel en doeltreffend. Alle afspraken zijn perfect nagekomen en in zeer korte tijd is de woning verkocht.

9,0 10 1
Geschreven op
von Fraunhoferhof 11

Over het traject van kennismaking tot en met bezichtigingen zijn we erg tevreden; goede marktkennis, goede en vlotte informatievoorziening, prijstechnisch scherp, goede bereikbaarheid. Tijdens het onderhandelingsproces nam de kopende partij echter de leiding door alle voorwaarden en termijnen te bepalen. De makelaar liet dit gebeuren, handelde afwachtend i.p.v. pro-actief, terwijl dit juist het moment is dat je de makelaar nodig hebt. Zeker in deze markt vinden we

8,0 10 1
Geschreven op
Schoolstraat 75

Strijbosch (dhr Knuiman mijn geval) kent de Nijmeegse markt goed en is een goede en betrouwbare makelaar die mij goed geholpen heeft met een mooie snelle verkoop. Schakelen snel op de momenten dat het belangrijk is.

8,5 10 1
Geschreven op
Schoolstraat 75

Strijbosch (dhr Knuijman mijn geval) kent de Nijmeegse markt goed en is een degelijke makelaar die mij goed geholpen heeft met een mooie snelle verkoop. Schakelen snel op de momenten dat het belangrijk is.

8,5 10 1
Geschreven op
Korenkamp 4

Goede fotograaf + begeleidingAlgeheel een zeer dikke voldoende echt een aanrader voor de verkoop/ aankoop van je huis

9,0 10 1
Geschreven op
Groesbeekseweg 113

Harry van Loon heeft mij zeer deskundig bijgestaan bij de aankoop van deze woning. De makelaars van Strijbosch Thunnissen zijn: deskundig, snel, nauwkeurig, pro-actief en vriendelijk. Echt een aanrader dit kantoor!

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,8 Op basis van 85 reviews
Strijbosch Thunnissen Nijmegen
8.8 10 1 85

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie