Energieweg 60 , 6651 KT, Druten

  € 475.000 v.o.n.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Grote kantoorunit van ca. 405 m², verdeeld over een begane grond van ca. 212 m² en een verdiepingsvloer van ca. 193 m² beschikbaar. Wij gaan van start met de verkoop van Fase I van bedrijfsverzamelgebouw Energieweg 58-60 te Druten, waaronder deze zeer riante...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 405 m²

  Grote kantoorunit van ca. 405 m², verdeeld over een begane grond van ca. 212 m² en een verdiepingsvloer van ca. 193 m² beschikbaar.

  Wij gaan van start met de verkoop van Fase I van bedrijfsverzamelgebouw Energieweg 58-60 te Druten, waaronder deze zeer riante kantoorunit van maar liefst 405 m² op de kopzijde wordt gerealiseerd. Bij deze unit komt een gebruiksrecht op 5 parkeerplaatsen.

  Algemeen:
  Bedrijfsverzamelgebouw Energieweg 58-60 te Druten bestaat uit 23 bedrijfs-/kantoorunits met en bruto vloeroppervlakte variërend van 116 m² tot en met 458 m² verdeeld over twee verdiepingen. Alle units zijn voorzien van een verdiepingsvloer alwaar een (ondersteunende) kantoorruimte en/of opslagruimte gecreëerd kan worden door de nieuwe eigenaar. Bij deze kantoorunit behoort een gebruiksrecht op minimaal 5 parkeerplaatsen.

  Deze kantoorunit heeft ruim voldoende hoogte, namelijk ca. 3,70 meter op de begane grond en ca. 2,80 meter op de verdiepingsvloer. De maximale vloerbelasting op de begane grond bedraagt 1000 kg/m² en op de verdiepingsvloer 250 kg/m².

  De kantoorunit beschikt over grote raampartijen welke zorgen voor voldoende lichtinval. De unit biedt werkplekken aan meerdere personen en is ideaal op de hoek van dit bedrijfsverzamelgebouw gelegen.

  Het bedrijfsverzamelgebouw zal hoogwaardig worden afgewerkt, waarbij gebruik gemaakt zal worden van onderhoudsarm materiaal, o.a. (deels) metselwerk, gevelbeplating en aluminium kozijnen.

  Locatie:
  Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gerealiseerd aan de Energieweg 58-60 te Druten gelegen op bedrijventerrein Westerhout-Zuid. Het betreft een perfectie zichtlocatie vanaf de verbindende Noord-Zuidweg tussen de Van Heemstraweg en de N322. Het bedrijventerrein heeft een goede ontsluiting met de A15, A73 en A50. Dichtbij het bedrijfsverzamelgebouw is een bushalte gesitueerd waar vandaan bussen rijden met bestemmingen Nijmegen, Den Bosch en Tiel en vv. Al deze drie bestemmingen hebben ook nog eens op de eindbestemming een treinstation waarmee de bereikbaarheid van het bedrijfsverzamelgebouw optimaal te noemen is.

  Casco-oplevering
  De kantoorunit zal casco worden opgeleverd, waarbij wel diverse optiemogelijkheden zijn.

  Bestemming:
  De kantoorunit is bestemd voor bedrijven in milieucategorieën 1 tot en met 3b (Bestemmingsplan Van Heemstraweg-Zuid).

  Eigendom:
  De units worden gerealiseerd op eigen grond en zijn dus kadastraal gesplitst. Bij de units hoort onlosmakelijk een onverdeeld aandeel in het mandelig gebied bestaande uit de toegangsweg en parkeerplaatsen. zoals weergegeven op de situatietekening van onderhavig project. Er is dus GEEN VVE van toepassing bij dit project.

  Eigen gebruik of verhuur
  Deze kantoorunit is door de ligging en ontwerp bijzonder geschikt voor bedrijven die zich hier willen vestigen met hun bedrijf en tegelijkertijd hierbij kantoor wensen te houden.

  Koopprijs/beschikbaarheid:
  1 unit van 405 m² - Prijs € 475.000 v.o.n. excl. BTW. (Nog beschikbaar: 1 units)

  Extra informatie en technische omschrijving
  Voor extra informatie en een uitgebreide technische omschrijving kunt u de brochure downloaden en/of contact opnemen met ons kantoor.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 475.000 v.o.n.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwjaar 2024
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Energieweg 60
  Plaats Druten
  Provincie Gelderland
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein

  Kantoor

  Oppervlakte 405 m²
  Oppervlakte in units vanaf 405 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Uitstekend
  Onderhoud buiten Uitstekend

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de kantoorruimte

  Energieweg 60, 6651 KT, Druten

  Locatie

  Energieweg 60, 6651 KT, Druten

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.