Energieweg 58 013-022 , 6651 KT, Druten

  € 139.500 v.o.n.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Fase I van totaal 23 nieuwbouw bedrijfs-/kantoorunits in het representatieve en moderne bedrijfsverzamelgebouw gelegen aan Energieweg 58 013-022 en 60 te Druten. Wij gaan van start met de verkoop van Fase I van bedrijfsverzamelgebouw Energieweg 58-60 te Druten. Fase...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 116 m²

  Fase I van totaal 23 nieuwbouw bedrijfs-/kantoorunits in het representatieve en moderne bedrijfsverzamelgebouw gelegen aan Energieweg 58 013-022 en 60 te Druten.

  Wij gaan van start met de verkoop van Fase I van bedrijfsverzamelgebouw Energieweg 58-60 te Druten. Fase I bestaat uit 10 units met elk een totaal bruto oppervlakte van ca. 116 m², verdeeld over een begane grond van ca. 58 m² en een verdiepingsvloer van ca. 58 m² en 1 grote bedrijfs-/kantoorunit van ca. 405 m², verdeeld over een begane grond van ca. 212 m² en een verdiepingsvloer van ca. 193 m². Zie voor de grote kopunit de volgende (aparte) aanmelding met verkoopgegevens:

  Algemeen:
  Bedrijfsverzamelgebouw Energieweg 58-60 te Druten bestaat uit totaal 23 bedrijfs-/kantoorunits met en bruto vloeroppervlakte variërend van 116 m² tot en met 405 m² verdeeld over twee verdiepingen. Alle units zijn voorzien van een verdiepingsvloer alwaar een (ondersteunde) kantoorruimte en/of opslagruimte gecreëerd kan worden door de nieuwe eigenaar. Bij elke bedrijfs-/kantoorunit behoort een gebruiksrecht op minimaal 1 parkeerplaats.

  De bedrijfs-/kantoorunits hebben ruim voldoende hoogte, namelijk ca. 3,70 meter op de begane grond en ca. 2,80 meter op de verdiepingsvloer. De maximale vloerbelasting op de begane grond bedraagt 1000 kg/m² en op de verdiepingsvloer 250 kg/m². Elke bedrijfs-/kantoorunit beschikt over een loopdeur en overheaddeur, waardoor de unit toegankelijk is voor bijvoorbeeld uw auto of bedrijfsbus. De aanwezige ramen zorgen voor voldoende daglichttoetreding op de verdiepingsvloer. Daarmee zijn de units perfect voor de ZZP’er die de benedenverdieping gebruikt voor opslag en boven voor (ondersteunend) kantoor.

  Het bedrijfsverzamelgebouw zal hoogwaardig worden afgewerkt, waarbij gebruik gemaakt zal worden van onderhoudsarm materiaal, o.a. (deels) metselwerk, gevelbeplating en aluminium kozijnen.

  Locatie:
  Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gerealiseerd aan de Energieweg 58-60 te Druten gelegen op bedrijventerrein Westerhout-Zuid. Het betreft een perfectie zichtlocatie vanaf de verbindende Noord-Zuidweg tussen de Van Heemstraweg en de N322. Het bedrijventerrein heeft een goede ontsluiting met de A15, A73 en A50. Dichtbij het bedrijfsverzamelgebouw is een bushalte gesitueerd waar vandaan bussen rijden met bestemmingen Nijmegen, Den Bosch en Tiel en vv. Al deze drie bestemmingen hebben ook nog eens op de eindbestemming een treinstation waarmee de bereikbaarheid van het bedrijfsverzamelgebouw optimaal te noemen is.

  Casco-oplevering
  De bedrijfs-/kantoorunits zullen casco worden opgeleverd, waarbij wel diverse optiemogelijkheden zijn. Hiervoor kunt u de optieprijslijst opvragen bij ons kantoor.

  Bestemming:
  De bedrijfs-/kantoorunits zijn bestemd voor bedrijven in milieucategorieën 1 tot en met 3b (Bestemmingsplan Van Heemstraweg-Zuid).

  Eigendom:
  De units worden gerealiseerd op eigen grond en zijn dus kadastraal gesplitst. Bij de units hoort onlosmakelijk een onverdeeld aandeel in het mandelig gebied bestaande uit de toegangsweg en parkeerplaatsen. zoals weergegeven op de situatietekening van onderhavig project. Er is dus GEEN VVE van toepassing bij dit project.

  Eigen gebruik of verhuur
  De bedrijfs-/kantoorunits zijn door de ligging en ontwerp bijzonder geschikt voor elke ZZP’er en kleine MKB’er. Daarvan zijn er in de omgeving heel erg veel. Als u een bedrijfsunit koopt om deze te verhuren kunt u rekenen op een goed rendement.

  Koopprijs/beschikbaarheid:
  10 units van 116 m² - Prijs € 139.500 v.o.n. excl. BTW. (Nog beschikbaar: 10 units)

  Extra informatie en technische omschrijving
  Voor extra informatie en een uitgebreide technische omschrijving kunt u de brochure downloaden en/of contact opnemen met ons kantoor.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 139.500 v.o.n.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Bouwjaar 2024
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Energieweg 58 013-022
  Plaats Druten
  Provincie Gelderland
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 116 m²
  Oppervlakte in units vanaf 116 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Uitstekend
  Onderhoud buiten Uitstekend

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bedrijfsruimte

  Energieweg 58 013-022, 6651 KT, Druten

  Locatie

  Energieweg 58 013-022, 6651 KT, Druten

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.