Ziekerstraat 49a te Nijmegen verhuurd aan Yaya Mode

Recentelijk heeft Yaya Mode de winkelruimte aan de Ziekerstraat 49a te Nijmegen gehuurd . Deze kleding- en woonwinkel richt zich op dames en heeft wereldwijd meer dan 2.400 winkels. In Nederland zijn ze o.a. al te vinden in Arnhem, Den Bosch en Breda. Naar verwachting zal de winkel aan de Ziekerstraat medio maart haar deuren openen.

Het winkelpand is strategisch gelegen binnen een voor veel bezoekers favoriete wandelroute Broerstraat-Ziekerstraat-Marikenstraat-Burchtstraat-Moenenstraat en heeft een groot vloeroppervlak met een fraaie frontbreedte van ca. 7 meter.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, heeft in collegiale verhuur met Hestia Makelaars namens verhuurder opgetreden bij deze transactie.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Bedrijfsvastgoed kopen zonder eigen geld

Bedrijfsvastgoed kopen zonder eigen geld

U wilt investeren in bedrijfsvastgoed zonder eigen geld in te leggen? Voor een zakelijke financiering gelden andere voorwaarden...
6x tips voor het zoeken naar een bedrijfspand

6x tips voor het zoeken naar een bedrijfspand

U bent op zoek naar een bedrijfspand om uw onderneming in te vestigen. Bij het zoeken naar een geschikte bedrijfsruimte komen een aantal factoren kijken. Denk aan de grootte van het pand...
Bekijk overzicht