Zappa's opent nieuw restaurant aan Plein 1944

Zappa's opent nieuw restaurant aan Plein 1944

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Nijmegen heeft in opdracht van Zappa’s een pand aangehuurd aan Plein 1944 155 te Nijmegen.

Het betreft een horecalocatie van in totaal een bruto vloeroppervlak van 398 m2 en is gelegen in het stadscentrum van Nijmegen aan het vernieuwde Plein 1944. Namens verhuurder trad Colliers International Retail Agency op.

Onderstaand het bericht dat onlangs in De Gelderlander heeft gestaan;

Zappa's opent een vestiging op Plein 1944. De 'hotspot voor fijnproevers', zoals het Italiaanse restaurant zichzelf noemt, komt in het winkelpand waar tot vorig najaar kledingketen M&S Mode was gevestigd.

Dat is althans het streven. Of het lukt is de vraag. ,,Er moet heel veel gebeuren om het pand horeca-klaar te maken. We hopen over een paar weken te kunnen beginnen met de verbouwing’’, vertelt Necati Akilli.

Samen met zijn broer Yilmaz begon hij vijf jaar geleden met Zappa's aan de Korenstraat in Arnhem. De ondernemende broers zijn drie jaar op zoek geweest naar een goede locatie voor een tweede vestiging, het liefst in Nijmegen. ,,We hebben in meerdere steden gekeken, maar Nijmegen had onze voorkeur. Een mooie stad, een stad met veel studenten, dichtbij huis. En Plein 1944 is een mooi plein’’, zegt Necati Akilli.

In de Nijmeegse vestiging van Zappa's wordt hetzelfde concept gehanteerd als in Arnhem. De pasta's – met zelfgemaakte sauzen, staat op de site – pizza's en salades kosten allemaal minder dan 10 euro. In het nieuwe restaurant, waar zo'n dertig mensen komen te werken, is plaats voor tachtig à negentig klanten.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie