Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars verhuurd bedrijfsruimte aan Havenweg 8 te Wijchen

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft namens de verhuurder, Floor Beheer B.V., de meerjarige verhuur van Havenweg 8 (deels) te Wijchen begeleidt.

P.T.E. B.V. gaat vanaf 1 augustus 2019 de bedrijfsruimte betrekken, in totaal komt het verhuurbare vloeroppervlakte neer op ca. 1.522 m2 v.v.o.. P.T.E. BV is de specialist in pantsertechniek en momenteel nog gevestigd in Heesch. Het bedrijf is ontstaan uit Pantering Techniek Europe, dat al jarenlang actief is in slijtage reductie met behulp van hardmetaal. Pantsering Techniek Europe is in 1999 in Heesch opgericht, en doorgegroeid tot het huidige P.T.E. BV.

De bedrijfsruimte aan de Havenweg is aan de rand van bedrijventerrein Wijchen-Oost gelegen. Het centrum van Wijchen is op steenworp afstand gelegen, hier zijn alle stedelijke voorzieningen aanwezig. Zowel per auto als openbaar vervoer is het pand goed bereikbaar.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft collegiaal met Cushman and Wakefield deze verhuurtransactie tot stand gebracht.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Bedrijfsvastgoed kopen zonder eigen geld

Bedrijfsvastgoed kopen zonder eigen geld

U wilt investeren in bedrijfsvastgoed zonder eigen geld in te leggen? Voor een zakelijke financiering gelden andere voorwaarden...
6x tips voor het zoeken naar een bedrijfspand

6x tips voor het zoeken naar een bedrijfspand

U bent op zoek naar een bedrijfspand om uw onderneming in te vestigen. Bij het zoeken naar een geschikte bedrijfsruimte komen een aantal factoren kijken. Denk aan de grootte van het pand...
Bekijk overzicht