Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars verhuurd bedrijfsruimte aan Havenweg 8 te Wijchen

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars verhuurd bedrijfsruimte aan Havenweg 8 te Wijchen

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft namens de verhuurder, Floor Beheer B.V., de meerjarige verhuur van Havenweg 8 (deels) te Wijchen begeleidt.

P.T.E. B.V. gaat vanaf 1 augustus 2019 de bedrijfsruimte betrekken, in totaal komt het verhuurbare vloeroppervlakte neer op ca. 1.522 m2 v.v.o.. P.T.E. BV is de specialist in pantsertechniek en momenteel nog gevestigd in Heesch. Het bedrijf is ontstaan uit Pantering Techniek Europe, dat al jarenlang actief is in slijtage reductie met behulp van hardmetaal. Pantsering Techniek Europe is in 1999 in Heesch opgericht, en doorgegroeid tot het huidige P.T.E. BV.

De bedrijfsruimte aan de Havenweg is aan de rand van bedrijventerrein Wijchen-Oost gelegen. Het centrum van Wijchen is op steenworp afstand gelegen, hier zijn alle stedelijke voorzieningen aanwezig. Zowel per auto als openbaar vervoer is het pand goed bereikbaar.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft collegiaal met Cushman and Wakefield deze verhuurtransactie tot stand gebracht.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie