Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars helpt Groesbeek aan primeur

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars helpt Groesbeek aan primeur

Unieke samenwerking
Als gevolg van een unieke samenwerking tussen makelaar, eigenaar van het (huur)pand, huidige huurder en nieuwe franchisegever en franchisenemer, opent Anytime Fitness haar eerste vestiging per 8 januari 2018 in deze regio, namelijk aan de Hoflaan 3 te Groesbeek.

Na een eerste verkenning tot de huur voor een ander pand werd de franchisenemer, Hernanni Marchi, door Derek Verlee van Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars te Nijmegen geattendeerd op het huidige pand. Hier ontwikkelde zich al snel een open gesprek tot samenwerking met alle betrokken partijen. Iets wat redelijk uniek maar kenmerkend was voor het proces. Dat leidde al snel tot succes en een drang tot samenwerken om tot een nieuwe huurder en overeenkomst te komen. Wellicht een nieuwe weg waarbij er ook een geavanceerdere rol voor de makelaar is weggelegd.

Uiteindelijk heeft het traject alsnog circa 6 maanden geduurd als gevolg van ambtelijke molens voor de omgevingsvergunning. Het resultaat mag er echter zijn. De nieuwe vestiging van Anytime Fitness gaat binnenkort open.

Succes
Niet alleen de weg van bemiddeling was een succes maar ook de eerste geluiden voor de Anytime Fitness vestiging zijn zeer goed te benoemen. Franchisenemer benoemd dat er nu al meer dan 200 aanmeldingen zijn terwijl ze nog niet eens open zijn!

Anytime Fitness kenmerkt zich middels een 24 uurs toegang en bied een gastvrije, laagdrempelige en schone omgeving voor iedereen, ongeacht fitness niveau of vermogens. De formule heeft wereldwijd namelijk al meer dan 3500 clubs open en heeft filialen in 29 landen, waaronder de VS, Canada en Australië. In Nederland en België zijn er momenteel 70 clubs.

Open Dagen 6 & 7 januari 2018
Kom gerust een kijkje nemen op de open dagen op 6 & 7 januari 2018.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie