Strijbosch Thunnissen Makelaars opent nieuwe vestiging in Nijmegen-Noord!

Geschreven door Sophie van Loon op 19 december 2022

Goed nieuws! Strijbosch Thunnissen Makelaars gaat de Waal over en opent een nieuwe vestiging in Nijmegen-Noord. De 2e vestiging zal midden in het winkelcentrum Hart van de Waalsprong komen en zal waarschijnlijk volgend jaar november haar deuren openen.

Al sinds 1934 is Strijbosch Thunnissen Makelaars gevestigd in Nijmegen en nu gaan wij ook de Waalbrug over. We openen een mooie hoekunit van circa 80 m² in het winkelcentrum Hart van de Waalsprong. Vanuit deze nieuwe vestiging zijn wij in staat opdrachtgevers in Nijmegen-Noord goed te bedienen met de verkoop, verhuur, aankoop en aanhuur van hun woning. Vanwege de komst van deze nieuwe vestiging zullen wij tevens ons team gaan uitbreiden!

Over Hart van de Waalsprong

Hart van de Waalsprong is hét functionele en sociale hart van Nijmegen-Noord. Daarnaast is dit het eerste energie neutrale winkelcentrum van Nederland. Het DNA van Hart van de Waalsprong is vastgelegd in drie essenties: uitgesproken, toekomstgericht en verbindend. Een nieuwe stadswijk met uitgesproken karakter, voor jong en oud en op verschillende manieren en niveaus verbonden met de rest van de Waalsprong en Nijmegen.

Andere winkels die zich gaan vestigen in het winkelcentrum zijn onder andere: Albert Heijn XL, Aldi, Etos, Gall & Gall, Hema, Bairro Alto en Sound & Soul.

Over Dynamis

Strijbosch Thunnissen Makelaars is tevens een van de 13 partners van Dynamis. Dynamis is de overkoepelende serviceorganisatie voor 13 vastgoedpartners die worden gefaciliteerd op het gebied van research, kennisdeling, opleiding, marketing en acquisitie. Met de komst van deze nieuwe locatie wordt dit de 51e Dynamis vestiging in Nederland! Met 51 vestigingen en ruim 550 medewerkers opereren alle partners zowel landelijk als regionaal. Met recht worden wij de 'Local Heroes' genoemd in de markt voor wonen, bedrijfsonroerendgoed, taxaties en financiële dienstverlening.

Graag tot ziens in Nijmegen-Noord!

Sophie van Loon
Neem contact op met Sophie

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Vierdaagsefeesten 2022: de beste tips!

Vierdaagsefeesten 2022: de beste tips!

We mogen weer! Na de 50ste editie in 2019 zal er eindelijk een nieuwe editie plaatsvinden van de bekende Vierdaagsefeesten, vanaf zaterdag 16 juli tot en met vrijdag 22 juli. Heb jij een...
Advertentieplicht energielabel per 1 januari 2022

Advertentieplicht energielabel per 1 januari 2022

Sinds 1 januari 2015 is het wettelijk verplicht om bij zowel de verhuur als verkoop van woningen en utiliteitsgebouwen (winkels, kantoorgebouwen, gezondheidsgebouwen en...
Bekijk overzicht