Nieuw in de verhuur: ca. 20.000 m2 v.v.o. logistieke-/productieruimte

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis biedt namens haar opdrachtgever een logistieke-/productieruimte aan van ca. 20.000 m2 v.v.o., bestaande uit twee hallen.

Aan de Tarweweg 3 te Nijmegen betreft het een bedrijfsruimte voorzien van 1 overheaddeur (op maaiveld-niveau) en 4 loadingdocks met levellers. Het totale verhuurbare vloeroppervlakte bestaat uit 6.200 m2 v.v.o., waarvan 4.950 m2 v.v.o. bedrijfsruimte en 1.250 m2 v.v.o. kantoorruimte (welke ook deels gehuurd kan worden).

De bedrijfsruimte aan de Hulzenseweg 15 te Nijmegen betreft een bedrijfsruimte voorzien van 2 overheaddeuren (op maaiveld-niveau) en 4 loadingdocks met levellers. De bedrijfsruimte heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van 11.250 m2 v.v.o. en de bijbehorende kantoor- en sanitaire ruimte omvatten ca. 130 m2 v.v.o..

Beide ruimtes zijn los van elkaar te huur en onze opdrachtgever is bereidt mee te denken aan verschillende invullingen van de ruimtes. Neem voor verdergaande informatie contact op met ons kantoor in Nijmegen 024-365 10 10.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Bedrijfsvastgoed kopen zonder eigen geld

Bedrijfsvastgoed kopen zonder eigen geld

U wilt investeren in bedrijfsvastgoed zonder eigen geld in te leggen? Voor een zakelijke financiering gelden andere voorwaarden...
6x tips voor het zoeken naar een bedrijfspand

6x tips voor het zoeken naar een bedrijfspand

U bent op zoek naar een bedrijfspand om uw onderneming in te vestigen. Bij het zoeken naar een geschikte bedrijfsruimte komen een aantal factoren kijken. Denk aan de grootte van het pand...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie