Kuypers Zorg voor Vastgoed koopt bedrijfspand aan de Kerkstraat 32 a-b te Druten

Kuypers Zorg voor Vastgoed koopt bedrijfspand aan de Kerkstraat 32 a-b te Druten

Kuypers Zorg voor Vastgoed heeft een bedrijfspand gekocht aan de Kerkstraat 32 a-b te Druten, zij zullen het pand na verbouwing medio december 2019 gaan betrekken.

Kuypers kan bogen op jarenlange ervaring. Niet voor niets is bij het 100-jarig bestaan in 2014 door Z.M. de Koning het predicaat “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier” toegekend. In de loop van de jaren hebben zij hun disciplines behoorlijk uitgebreid. Zo kunt u bij hun terecht voor alles op het gebied van schilder- en glaswerk. Maar ook voor het meest voorkomende timmer-, renovatie- en overig onderhoudswerk aan uw woning.

In het pand was voorheen Isolatiebedrijf Franssen B.V. gevestigd, zij zijn recent met hun bedrijf verhuist naar een bedrijfspand aan de Waterstraat te Boven Leeuwen. De reden voor deze verhuizing was dat zij samen met hun steigerbouw-divisie onder een dak willen zitten.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft namens verkoper opgetreden bij het tot stand komen van deze verkooptransactie.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie