Hulp bij vastgoed huren in Nijmegen

Heeft u besloten om bedrijfsvastgoed te huren en wilt u weten wat er op u afkomt? Of twijfelt u nog tussen kopen en huren? Strijbosch Thunnissen Makelaars geeft u graag meer inzicht in het huren van bedrijfsvastgoed.

Welk soort bedrijfsvastgoed zoekt u

Voordat u naar geschikt vastgoed op zoek gaat is het belangrijk om te weten wat de bestemming van uw toekomstige bedrijfspand wordt. Bedrijfsvastgoed kan bijvoorbeeld een loods, bedrijfshal, kantoorruimte, werkplaats of opslag zijn. Als u eenmaal weet welk soort bedrijfsvastgoed u zoekt, kunt u zich gerichter oriënteren op het huidige aanbod.

Op welke locatie in Nijmegen wilt u vastgoed huren

Als u eenmaal weet in welk type vastgoed u zich wilt vestigen, kunt u waarschijnlijk ook beter bepalen welke locaties hiervoor in aanmerking komen. Voor het huren van een winkelpand wilt u dichtbij of in de winkelcentra en winkelstraten huren. Een kantoorruimte kan zowel in de stad als daarbuiten - bijvoorbeeld op het Industrieterrein in Nijmegen - liggen. Bedrijfsloodsen of logistieke ruimtes liggen over het algemeen buiten de stad. Daarnaast kunt u ook rekening houden met omliggende bedrijven en winkels.

Kosten vastgoed huren

De prijs voor het huren van vastgoed kan enorm verschillen en is afhankelijk van uw wensen. Oppervlakte, locatie, bouwjaar en servicewerkzaamheden zijn bijvoorbeeld factoren die de prijs van vastgoed beïnvloeden. Wanneer u een zoekopdracht voor het huren van vastgoed bij Strijbosch Thunnissen Makelaars plaatst, houden wij vooraf rekening met uw aangegeven budget. Wij hebben een breed aanbod aan bedrijfsvastgoed, waardoor wij objecten voor verschillende budgetten kunnen bieden.

Bedrijfsvastgoed zoeken

Als u eenmaal weet welk type vastgoed u zoekt en welke aanvullende eisen en wensen u hiervoor heeft, kunt u actief op zoek gaan naar objecten. Het is verstandig om hier een bedrijfsmakelaar voor in te schakelen. Uw bedrijfsmakelaar kent de markt, heeft een uitgebreid netwerk en kan hierdoor doorgaans veel sneller en beter passende vastgoedobjecten voor u selecteren dan wanneer u dit zelf doet. Zoals al eerder genoemd kunt u bij Strijbosch Thunnissen Makelaars een zoekopdracht plaatsen. Dit is gratis en vrijblijvend. Onze bedrijfsmakelaars zoeken objecten die aansluiten bij uw mogelijkheden en nemen contact met u op wanneer wij iets hebben gevonden. U hoeft hiervoor verder niets te doen.

Vastgoed te huur in Nijmegen

In ons aanbod treft u verschillende vastgoed opties aan. Denk aan winkelpanden, kantoorpanden, bedrijfshallen of loodsen. Bekijk ons actuele aanbod en neem contact met ons op wanneer u meer wilt weten over ons aanbod.

Vrijblijvend advies door onze bedrijfsmakelaars

Wilt u meer weten over vastgoed huren in en rondom Nijmegen? U kunt ook een vrijblijvende afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars inplannen. Zij kunnen u vertellen wat u wilt weten

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Bedrijfsvastgoed kopen zonder eigen geld

Bedrijfsvastgoed kopen zonder eigen geld

U wilt investeren in bedrijfsvastgoed zonder eigen geld in te leggen? Voor een zakelijke financiering gelden andere voorwaarden...
6x tips voor het zoeken naar een bedrijfspand

6x tips voor het zoeken naar een bedrijfspand

U bent op zoek naar een bedrijfspand om uw onderneming in te vestigen. Bij het zoeken naar een geschikte bedrijfsruimte komen een aantal factoren kijken. Denk aan de grootte van het pand...
Bekijk overzicht