Drietal verhuurtransacties gerealiseerd aan de Graafschedijk te Escharen
Drietal verhuurtransacties gerealiseerd aan de Graafschedijk te Escharen

Drietal verhuurtransacties gerealiseerd aan de Graafschedijk te Escharen

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft de afgelopen periode een drietal verhuurtransacties gerealiseerd aan de Graafschedijk 63 te Escharen.

Cuvotech V.O.F. heeft een meerjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van 400 m2 v.v.o. bedrijfsruimte en 838 m2 v.v.o. kantoorruimte. Cuvotech is een bedrijf werkzaam in de informatietechniek. Door glasvezel, data, telecom en infratechniek te combineren kunnen zij een totaal plaatje aanbieden aan haar klanten.

Met ingang van 1 juni jl. isAllover Parcel VOF gevestigd aan de Graafschedijk 63 unit C te Escharen, zij zijn een huurovereenkomst aangegaan voor de huur van een bedrijfsruimte van ca. 400 m2 v.v.o. Allover Parcel is gespecialiseerd in de op- en overslag van roerende goederen aan particulieren, een van haar opdrachtgevers is o.a. DHL.

Volker Wessels Telecom Infratechniek B.V. is met ingang van 1 juli jl. een meerjarige huurovereenkomst aangegaan voor de huur van Graafschedijk 63 unit E te Escharen. Zij huren een bedrijfsruimte van ca. 210 m2 v.v.o. alsmede 4 parkeerplaatsen en stallingsruimte voor 5 opslagcontainers. Volker Wessels is het op een na grootste bouwbedrijf in Nederland.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie