Capodastro huurt winkelruimte aan de Lange Hezelstraat 24 te Nijmegen

Capodastro, een school voor gitaarles, heeft een meerjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van een winkelruimte aan de Lange Hezelstraat 24 te Nijmegen.

Zij zullen deze ruimte gaan gebruiken voor het verzorgen van gitaarlessen aan jong en oud. De lessen hebben een speelse ondertoon maar maken leerlingen ook bewust van het leerproces. De lessen worden verzorgd voor Klassiek, Flamenco, Jazz, Popmuziek en Ukelele. Daarnaast is er tevens een barbiershop in het winkelpand gevestigd, welke reeds is geopend.

De winkelruimte, van ca. 60 m2 v.v.o., betreft een pand gelegen aan de rand van het stadscentrum, nabij het Plein 1944, De Hessenberg en de doorloop richting naar het A1-voetgangersgebied. In de Lange Hezelstraat zijn van oudsher een groot aantal speciaalzaken gevestigd die specifiek voor Nijmegen zijn.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft namens de verhuurder opgetreden bij het tot stand komen van deze meerjarige huurovereenkomst.

Capodastro huurt winkelruimte aan de Lange Hezelstraat 24 te Nijmegen

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Bedrijfsvastgoed kopen zonder eigen geld

Bedrijfsvastgoed kopen zonder eigen geld

U wilt investeren in bedrijfsvastgoed zonder eigen geld in te leggen? Voor een zakelijke financiering gelden andere voorwaarden...
6x tips voor het zoeken naar een bedrijfspand

6x tips voor het zoeken naar een bedrijfspand

U bent op zoek naar een bedrijfspand om uw onderneming in te vestigen. Bij het zoeken naar een geschikte bedrijfsruimte komen een aantal factoren kijken. Denk aan de grootte van het pand...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie