Bold Nijmegen opent winkel aan de Lange Hezelstraat 41a te Nijmegen

Bold Nijmegen opent winkel aan de Lange Hezelstraat 41a te Nijmegen

Per 1 januari 2018 huurt Bold Nijmegen de winkelruimte gelegen aan de Lange Hezelstraat 41a.

Jolien Quaedvlieg opent midden februari haar damesmode winkel Bold Nijmegen in de oudste en meest karakteristieke winkelstraat van Nijmegen. Aan de Lange Hezelstraat 41a laat zij haar lang gekoesterde droom om een eigen zaak te starten in vervulling gaan.

Na jarenlang als docente Engels en afdelingsleider op een school in Nijmegen te hebben gewerkt, heeft zij begin dit jaar de stap gezet om een eigen winkel te gaan beginnen. Het was lang wachten op het juiste pand, maar met behulp van Strijbosch Thunnissen makelaars is het uiteindelijk toch gelukt.

Bold wordt een moderne, stijlvolle dameszaak die zich vooral richt op Scandinavische mode en accessoires. De winkel richt zich op dames tussen de 25 en 35 jaar maar ook jongere en oudere klanten moeten kunnen slagen.

De sfeer en gastvrijheid zijn de belangrijkste elementen die Bold onderscheidend gaan maken, naast uiteraard de prachtige kleding en de service.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Bold, houdt dan de website www.boldnijmegen.nl en facebook www.facebook.com/boldnijmegen in de gaten.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie