BLOM Opleidingen opent nieuwe vestiging aan Bijsterhuizen 2010 te Wijchen

BLOM Opleidingen heeft per 1 september 2017 haar intrek genomen in het bedrijfspand gelegen aan Bijsterhuizen 2010 te Wijchen.

BLOM opleidingen is dé specialist in het trainen en opleiden van bestuurders en gebruikers van een heftruck, reachtruck, hoogwerker en bovenloopkraan. Het hoofdkantoor van BLOM zit gevestigd in Hengelo en men heeft ondertussen 19 vestigingen door heel Nederland.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, kantoor Nijmegen heeft namens de eigenaar een particuliere belegger de transactie tot stand gebracht. Het betreft een bedrijfspand van 845 m2 v.v.o. groot gelegen nabij de oprit van bedrijventerrein Bijsterhuizen in Wijchen. Het pand beschikt over voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Bedrijfsvastgoed kopen zonder eigen geld

Bedrijfsvastgoed kopen zonder eigen geld

U wilt investeren in bedrijfsvastgoed zonder eigen geld in te leggen? Voor een zakelijke financiering gelden andere voorwaarden...
6x tips voor het zoeken naar een bedrijfspand

6x tips voor het zoeken naar een bedrijfspand

U bent op zoek naar een bedrijfspand om uw onderneming in te vestigen. Bij het zoeken naar een geschikte bedrijfsruimte komen een aantal factoren kijken. Denk aan de grootte van het pand...
Bekijk overzicht