Bedrijfspand Horstacker 1451 te Nijmegen aangekocht voor Vincentius Vereniging

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, kantoor Nijmegen heeft namens Vincentius Vereniging Arnhem het bedrijfspand aan de Horstacker 1451 te Nijmegen aangekocht.

Het bedrijfspand omvat in totaal 669 m2 welke verdeeld zijn over twee verdiepingen. De locatie is goed te bereiken met eigen- en openbaar vervoer en in de directe omgeving zijn diverse wijksvoorzieningen gelegen.

Vincentius Vereniging Nijmegen zal vanaf medio september haar intrek nemen in het pand. De Vicentius Vereniging is een vrijwilligersorganisatie op het gebied van maatschappelijke dienstverlening. Waar mogelijk trachten zij de situatie van de mensen structureel te verbeteren. Directe en persoonlijke hulp staat daarbij centraal.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Bedrijfsvastgoed kopen zonder eigen geld

Bedrijfsvastgoed kopen zonder eigen geld

U wilt investeren in bedrijfsvastgoed zonder eigen geld in te leggen? Voor een zakelijke financiering gelden andere voorwaarden...
6x tips voor het zoeken naar een bedrijfspand

6x tips voor het zoeken naar een bedrijfspand

U bent op zoek naar een bedrijfspand om uw onderneming in te vestigen. Bij het zoeken naar een geschikte bedrijfsruimte komen een aantal factoren kijken. Denk aan de grootte van het pand...
Bekijk overzicht