10.000 m2 bedrijfsruimte in Tiel verhuurd

10.000 m2 bedrijfsruimte in Tiel verhuurd

De familiebedrijven Int. Transportbedrijf Vonk & Co B.V. en Transportbedrijf Mol Cargo B.V. beide uit de regio Tiel zullen vanaf 1 april 2018 ca. 10.000 m2 bedrijfsruimte gaan huren aan de Morsestraat 25 in Tiel. Begin januari j.l. hebben zij hiervoor een meerjarig contract getekend met de verhurende partij (een private belegger).

Vonk & Co B.V. is een familiebedrijf dat in 1947 is opgericht, op dit moment is het logistieke bedrijf in handen van de 2de en 3de generatie in de familie, wat symbool staat voor de jarenlange logistieke ervaring van het bedrijf. Alvorens zij de locatie aan de Morsestraat gingen huren, hadden zij al ca. 60.000 m2 in gebruik in de regio Tiel.

Transportbedrijf Mol Cargo B.V. is tevens een groot familiebedrijf uit de regio Tiel, welke beschikt over een opslagcapaciteit van ruim 11.000 m2 en een wagenpark met meer dan 100 eenheden.

Door hun handen in een te slaan hebben zij op een logistieke hotspot weer gezamenlijke opslagcapaciteit weten te creëren, wat de groeiende ambities van beide bedrijven goed weergeeft.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Nijmegen, partner in Dynamis Logistiek, heeft namens de verhurende partij (een private belegger) deze succesvolle langjarige verhuurtransactie begeleid.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie