Wonen in Heilig Landstichting

Het dorpje Heilig Landstichting maakt deel uit van de geliefde gemeente Berg en Dal. Het dorp kenmerkt zich door de groene en bosrijke omgeving. Een unieke locatie voor de mensen die zowel in de natuur als nabij de bewoonde wereld willen wonen.

Heilig Landstichting is zeer gunstig gelegen, grenzend aan de villawijk Kwakkenberg en de bebouwde kom van Nijmegen. Het ligt prachtig in het groen en in de rust, maar toch bent u binnen een paar minuten in het bruisende stadscentrum. Binnen enkele wandelminuten bevindt u zich in het bos dat zich uitstrekt tot Berg en Dal en Groesbeek. Hierdoor ervaart u de rust en gezelligheid van het dorp en de groene omgeving, aangevuld door de voorzieningen die de stad Nijmegen met zich meebrengt.

In de directe nabijheid bevinden zich diverse sportvelden van o.a. de Radboud Universiteit, NMHC en SV Orion. Daarnaast zijn de Nijmeegse Scholengemeenschap, Montessori College en de bekende speeltuin de Leemkuil op korte afstand gelegen. Het Afrika Museum, Museumpark Orentalis en de Cenakelkerk mogen natuurlijk niet ontbreken uit deze fraaie lijst van bezienswaardige locaties.

Zoekt u een makelaar in Heilig Landstichting? Wij helpen u graag. Neem contact op met onze wijkspecialist.

Bekijk alle wijken

Wijk statistieken

Leeftijd buurtbewoners Heilig Landstichting

Huishoudens Heilig Landstichting

Koop/Huur Heilig Landstichting

 • Mannelijke inwoners

  390
 • Vrouwelijke inwoners

  405
 • Inwoners Berg en Dal

  17.303
 • Inwoners Berg en Dal

  17.461
 • Auto('s)

  1,3 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 501.000,-

Het nieuwste aanbod in Heilig Landstichting

Rondje lopen in dit dorp?

Neem contact op met onze dorp specialist.

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie