Nikita Dix

Commercieel medewerker binnendienst / Marketingmedewerker

Nikita Dix

Over mij

Na het succesvol afronden van mijn opleiding Commerciële Economie ben ik sinds maart 2024 werkzaam bij Strijbosch Thunnissen Makelaars.

Mijn passie voor de makelaarswereld heeft me altijd gedreven om hierin actief te worden. Ik ben gefascineerd door de voortdurende dynamiek en veranderingen in de markt.

Binnen ons team vervul ik een veelzijdige rol. Als commercieel medewerker op de binnendienst bereid ik bezichtigingen voor en stel ik overeenkomsten op. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de marketingstrategieën en beheer ik onze online aanwezigheid, van website tot sociale media.

Met mijn achtergrond in Commerciële Economie voeg ik mijn kennis toe aan onze marketinginspanningen. Tijdens deze studie stond de klant altijd centraal, dat is dan ook waar ik veel waarde aan hecht. Ik sta altijd klaar om u te helpen.

Mijn laatste berichten

Ontdek de Sprekende Cijfers Woningmarkten van Q1 2024
Wonen
Ontdek de Sprekende Cijfers Woningmarkten van Q1 2024 Als een toegewijde partner van Dynamis, staat Strijbosch Thunnissen Makelaars aan de frontlinie van vastgoedontwikkelingen. Het onderzoeksteam van Dynamis heeft ook dit jaar nauwgezet de...
Bekijk meer berichten