Zwanenveld 9008 9012 , 6538 SB, Nijmegen

  € 65.000 p.j.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Het betreft een winkelruimte op de begane grond en eerste verdieping gelegen in het overdekte winkelcentrum Dukenburg. De winkelruimte gelegen op een zichtlocatie heeft een totale oppervlakte van circa 515 m² b.v.o. winkelruimte, waarvan ca. 150 m² b.v.o. op de...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 515 m²

  Het betreft een winkelruimte op de begane grond en eerste verdieping gelegen in het overdekte winkelcentrum Dukenburg. De winkelruimte gelegen op een zichtlocatie heeft een totale oppervlakte van circa 515 m² b.v.o. winkelruimte, waarvan ca. 150 m² b.v.o. op de begane grond en ca. 365 m² b.v.o. gelegen op de eerste verdieping. De begane grond en eerste verdieping zijn verbonden middels een trap. Het pand wordt casco opgeleverd, waardoor de nieuwe exploitant de ruimte zelf naar eigen inzicht en smaak kan inrichten. Er is veel lichtinval door de raampartij aan de voor- en achterzijde van de winkelruimte. Daarnaast bevindt zich op de begane grond aan de achterzijde van de winkelruimte een deur naar buiten. De voorkeur van verhuurder is om het pand in zijn geheel te verhuren, maar de mogelijkheid bestaat om de begane grond en eerste verdieping los van elkaar te huren.

  Tijdelijke huur van het pand is bespreekbaar.

  Winkelcentrum Dukenburg is één van de grootste overdekte winkelcentra van de provincie Gelderland. Met ongeveer 100 winkels en ruim 750 parkeerplaatsen is winkelcentrum Dukenburg een belangrijk stadsdeel voor Nijmegen. Het winkelcentrum kent een zeer divers winkelaanbod. Naast diverse speciaalzaken zijn er tevens een groot aantal landelijke ketens (zoals Hema, Kruidvat, Zeeman etc.) in het winkelcentrum gevestigd.

  Winkelcentrum Dukenburg is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is uniek, bus- en treinstation Dukenburg liggen nl. direct aan het winkelcentrum en staan in verbinding met Centraal Station Nijmegen en omliggende wijken. Per auto is het winkelcentrum zeer goed te bereiken door de directe aansluiting op de Rijkswegen A15 (Tiel - Rotterdam), A73 ( Nijmegen – Venlo) en A50 (Arnhem – Eindhoven).

  Vloeroppervlakte:
  Het object heeft een totale oppervlakte van circa 515 m² b.v.o..

  Indeling begane grond:
  • Winkelruimte.

  Indeling eerste verdieping
  • Winkelruimte;
  • Pantry;
  • Sanitaire voorzieningen.

  Bestemming:
  Detailhandel. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Nijmegen.

  Opleverniveau:
  De winkelruimte wordt op casco-basis, vrij van huur en gebruik, ontdaan van zaken welke eigendom zijn van de huidige huurder, opgeleverd. Onderhoud en vervanging van aanwezige voorzieningen komt geheel voor rekening van huurder. Aan het einde van de huurovereenkomst dienen zaken goed functionerend, behoudens gebruikelijke slijtage, om niet aan verhuurder terug geleverd te worden.

  Huurprijs gehele pand:
  € 65.000,- per jaar excl. BTW

  Huurprijs begane grond:
  € 41.250,- per jaar excl. BTW

  Huurprijs eerste verdieping:
  € 30.000,- per jaar excl. BTW

  Servicekosten:
  Nader overeen te komen.

  Huurbetaling:
  Per maand vooruit.

  Huurtermijn:
  In overleg. Tijdelijke huur behoort tot de mogelijkheden.

  Zekerheidstelling:
  Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur, inclusief servicekosten en BTW, gesteld te worden.

  Huurprijsindexatie:
  De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  Huurovereenkomst:
  Model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met bijbehorende algemene bepalingen, zoals vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 19 december 2022 met bijhorende Algemene Bepalingen.

  Bijzonderheden:
  Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

  Heeft dit uw interesse gewekt, dan nodigen wij u van harte uit de winkelruimte eens van binnen te komen bekijken!

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 65.000 p.j.
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Zwanenveld 9008 9012
  Plaats Nijmegen
  Provincie Gelderland
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum
  • Wijkwinkelcentrum
  • In woonwijk

  Parkeerplaatsen

  Overdekt aantal 750

  Winkelruimte

  Oppervlakte 515 m²
  Oppervlakte in units vanaf 150 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 467 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de winkelruimte

  Zwanenveld 9008 9012, 6538 SB, Nijmegen
  Zwanenveld 9008 9012, 6538 SB, Nijmegen

  Locatie

  Zwanenveld 9008 9012, 6538 SB, Nijmegen

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.