Marikenstraat ong , 6511 PX, Nijmegen

  • A+
€ 225 p/m² p.j.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Adres: Marikenstraat 52, 6511 PX Nijmegen Algemeen: Het betreft een representatieve winkelruimte met een oppervlakte van ca. 125 m² gelegen op de eerste verdieping van de Marikenstraat. De Marikenstraat is gelegen in het winkelgebied ''Mariënburg''. De frontbreedte...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 125 m²

Adres: Marikenstraat 52, 6511 PX Nijmegen

Algemeen:
Het betreft een representatieve winkelruimte met een oppervlakte van ca. 125 m² gelegen op de eerste verdieping van de Marikenstraat. De Marikenstraat is gelegen in het winkelgebied ''Mariënburg''. De frontbreedte van de winkelruimte is ca. 6,7 meter. De achterzijde van de winkel is verbonden aan een algemene ruimte, welke speciaal ingericht is voor het laden en lossen van goederen. De winkelruimte is per direct beschikbaar.

Ligging:
De winkelruimte is gelegen op een A2 locatie met gemiddeld 20.000 passanten op een (normale) zaterdag. De Marikenstraat vormt samen met de Broerstraat, de Burchtstraat, de Ziekerstraat en het Plein 1944 het kernwinkelgebied van Nijmegen. In de Marikenstraat zijn onder andere de volgende winkels gevestigd: Douglas, Etos, Jack & Jones, Kruidvat, Riviera Maison en Scapino. Daarnaast zijn er diverse horecagelegenheden (zoals New Dutch, Zeezicht en Broodje Ben) in deze straat gevestigd.

Bereikbaarheid:
De winkelruimte is goed bereikbaar zowel per auto als openbaar vervoer. In de binnenstad van Nijmegen zijn diverse parkeergarages gelegen waar, tegen betaling, geparkeerd kan worden. Parkeergarages Kelfkensbos en Eiermarkt zijn op korte loopafstand gelegen. In de omgeving zijn diverse bushaltes gevestigd. Tevens is het Centraal Station van Nijmegen op 15 minuten loopafstand.

Frontbreedte:
Circa 6,7 meter.

Vloeroppervlakte:
Het object heeft een totale oppervlakte van circa 125 m² v.v.o.
*Deze oppervlaktes zijn conform de richtlijnen van de NEN 2580, gemeten op basis v/d plattegrond tekening.

Indeling:
Begane grond
• Entree
• Winkelruimte
• Opslagruimte
• Toilet
• Pantry
• Deur achterzijde voor laden en lossen

Bestemming:
Het perceel is bestemd met een gemengd (3) bestemming
• Cultuur en ontspanning, detailhandel en wonen, met dien verstande dat nieuwe geluidsgevoelige functies alleen zijn toegestaan voor zover voldaan wordt aan de Wet geluidhinder;
• Bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 en 2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten;
• Ter plaatse van de aanduiding ‘’specifieke vorm van dienstverlening -20% is tevens dienstverlening toegestaan tot maximaal 20% van de totale oppervlakte van de begane grond van de panden binnen deze aanduiding;
• Ondersteunende horeca zoals bedoeld in artikel 32.4.

Opleverniveau:
De winkelruimte wordt op casco-basis, vrij van huur en gebruik opgeleverd. Onderhoud en vervanging van aanwezige voorzieningen komt geheel voor rekening van huurder. Aan het einde van de huurovereenkomst dienen zaken goed functionerend, behoudens gebruikelijke slijtage, om niet aan verhuurder terug geleverd te worden. De afgewerkte houten vloer, paskamers en verlichting blijven in principe achter in het gehuurde, maar kunnen in overleg verwijderd worden.

Huurprijs:
€ 225,- per m² per jaar, exclusief BTW.

Servicekosten:
€ 2.124,- per jaar excl. BTW.

Promotiekosten:
€ 1.940,- per jaar excl. BTW.

Huurbetaling:
De huurprijs, servicekosten en promotiekosten, te vermeerderen met BTW, dienen bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Huurtermijn:
In overleg.

Aanvaarding:
Per direct.

Zekerheidstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur, inclusief servicekosten, promotiekosten en BTW, gesteld te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met standaard algemene bepalingen.

Bijzonderheden:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Heeft dit uw interesse gewekt, dan nodigen wij u van harte uit het pand eens van binnen te komen bekijken!

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 225 p/m² p.j.
Servicekosten € 2.124 per jaar
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 2001
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Marikenstraat ong
Plaats Nijmegen
Provincie Gelderland
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

Winkelruimte

Oppervlakte 125 m²
Oppervlakte in units vanaf 125 m²
Oppervlakte verkoop vloer 95 m²
Bijdrage winkeliersvereniging 1

Energie

Energielabel A+
Energielabel einddatum 2031-11-17

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de winkelruimte

Marikenstraat ong, 6511 PX, Nijmegen
Marikenstraat ong, 6511 PX, Nijmegen

Locatie

Marikenstraat ong, 6511 PX, Nijmegen

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.