Marikenstraat 51 , 6511 PX, Nijmegen

  € 225 p/m² p.j.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Op zoek naar een representatieve winkelruimte in de bruisende winkelstraat van Nijmegen? Algemeen: Het betreft een winkelruimte met een oppervlakte van ca. 117 m² gelegen op de eerste verdieping van de Marikenstraat. De Marikenstraat is gelegen in het winkelgebied...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 117 m²

  Op zoek naar een representatieve winkelruimte in de bruisende winkelstraat van Nijmegen?

  Algemeen:
  Het betreft een winkelruimte met een oppervlakte van ca. 117 m² gelegen op de eerste verdieping van de Marikenstraat. De Marikenstraat is gelegen in het winkelgebied ''Mariënburg''. De frontbreedte van de winkelruimte is ca. 6,5 meter. De winkelruimte beschikt aan de voorzijde over openslaande deuren en aan de achterzijde is een expeditie gang aanwezig voor de aanvoer van goederen/bevoorrading. Tevens beschikt de winkelruimte over een toilet, pantry en kantoor-/opslagruimte.

  Ligging:
  De winkelruimte is gelegen op een A2 locatie met gemiddeld 20.000 passanten op een (normale) zaterdag. De Marikenstraat vormt samen met de Broerstraat, de Burchtstraat, de Ziekerstraat en het Plein 1944 het kernwinkelgebied van Nijmegen. In de Marikenstraat zijn onder andere de volgende winkels gevestigd: Douglas, Etos, Jack & Jones, Kruidvat, Riviera Maison en Scapino. Daarnaast zijn er diverse horecagelegenheden (zoals New Dutch, Zeezicht en Broodje Ben) in deze straat gevestigd.

  Bereikbaarheid:
  De winkelruimte is goed bereikbaar zowel per auto als openbaar vervoer. In de binnenstad van Nijmegen zijn diverse parkeergarages gelegen waar, tegen betaling, geparkeerd kan worden. Parkeergarages Kelfkensbos en Eiermarkt zijn op korte loopafstand gelegen. In de omgeving zijn diverse bushaltes gevestigd. Tevens is het Centraal Station van Nijmegen op 15 minuten loopafstand.

  Bestemming:
  Het perceel is bestemd met een gemengd (3) bestemming
  • Cultuur en ontspanning, detailhandel en wonen, met dien verstande dat nieuwe geluidsgevoelige functies alleen zijn toegestaan voor zover voldaan wordt aan de Wet geluidhinder;
  • Bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 en 2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten;
  • Ter plaatse van de aanduiding ‘’specifieke vorm van dienstverlening -20% is tevens dienstverlening toegestaan tot maximaal 20% van de totale oppervlakte van de begane grond van de panden binnen deze aanduiding;
  • Ondersteunende horeca zoals bedoeld in artikel 32.4.

  Opleverniveau:
  De winkelruimte wordt op casco-basis, vrij van huur en gebruik opgeleverd. Onderhoud en vervanging van aanwezige voorzieningen komt geheel voor rekening van huurder. Aan het einde van de huurovereenkomst dienen zaken goed functionerend, behoudens gebruikelijke slijtage, om niet aan verhuurder terug geleverd te worden.

  Huurprijs:
  € 225 per m² per jaar excl. BTW

  Servicekosten:
  € 130,35 per maand excl. BTW

  Promotiekosten:
  € 79,14 per maand excl. BTW

  Zekerheidstelling:
  Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur, inclusief servicekosten, promotiekosten en BTW, gesteld te worden.

  Huurprijsindexatie:
  Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  Huurovereenkomst:
  Model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met bijbehorende algemene bepalingen, zoals vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 19 december 2022 met bijhorende Algemene Bepalingen.

  Huurtermijn:
  In overleg.

  Aanvaarding:
  Per direct.

  Bijzonderheden:
  Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 225 p/m² p.j.
  Servicekosten € 130 per maand
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwjaar 1998
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Marikenstraat 51
  Plaats Nijmegen
  Provincie Gelderland
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Winkelruimte

  Oppervlakte 117 m²
  Oppervlakte in units vanaf 117 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 92 m²
  Bijdrage winkeliersvereniging 1

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de winkelruimte

  Marikenstraat 51, 6511 PX, Nijmegen
  Marikenstraat 51, 6511 PX, Nijmegen

  Locatie

  Marikenstraat 51, 6511 PX, Nijmegen

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie