Industrieweg 39 3 , 6651 KR, Druten

  • A
€ 790.000 k.k. / € 5.000 p.m.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Multifunctionele bedrijfsruimte met showroom, strak afgewerkte kantoorruimte en voldoende parkeergelegenheid gelegen op de Industrieweg 39-3 te Druten. Algemeen: Het betreft een bedrijfsruimte met showroom en nette, recent vernieuwde kantoorruimte gelegen op de...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 810 m²

Downloads

Multifunctionele bedrijfsruimte met showroom, strak afgewerkte kantoorruimte en voldoende parkeergelegenheid gelegen op de Industrieweg 39-3 te Druten.

Algemeen:
Het betreft een bedrijfsruimte met showroom en nette, recent vernieuwde kantoorruimte gelegen op de begane grond en eerste verdieping. De totale vloeroppervlakte van het object is ca. 810 m² v.v.o.. Op de begane grond bevindt zich aan de voorzijde van het pand een showroom (met glazen pui) inclusief kantoorruimte en de achterzijde is op dit moment ingericht als opslagruimte. De laatst genoemde ruimte is voorzien van een glazen pui, maar beschikt ook nog over een elektrische overheaddeur. Op de eerste verdieping bevinden zich diverse kantoorruimtes, een vergaderzaal, een (kantine)ruimte voorzien van bar en keuken, sanitair en is aan de achterzijde wederom showroom en opslagruimte aanwezig. De kantoorruimte is van alle gemakken voorzien en beschikt onder andere over airconditioning, voldoende stroompunten en verwarming. Het pand is zowel aan de voorzijde als achterzijde te betreden en beschikt over een glazen pui aan beide zijden welke zorgt voor veel lichtinval. Aan zowel de voorzijde als achterzijde zijn in totaal 12 parkeerplaatsen gelegen. De oppervlaktes van het complex zijn verdeeld als volgt:

Oppervlakte showroom begane grond: circa 379 m²
Oppervlakte kantoorruimte begane grond: circa 22 m²
Oppervlakte bedrijfs-/opslagruimte begane grond: circa 66 m²

Oppervlakte showroom eerste verdieping: circa 109 m²
Oppervlakte kantoorruimte eerste verdieping: circa 81 m²
Oppervlakte bedrijfs-/opslagruimte eerste verdieping: circa 66 m²
Oppervlakte (kantine)ruimte eerste verdieping: circa 87 m²

De totale oppervlakte is circa 810 m² v.v.o..

LET OP: Deelverhuur behoort tot de mogelijkheden.

Ligging/bereikbaarheid:
Het object is gelegen op bedrijventerrein Westerhout te Druten en direct aan de Van Heemstraweg. Het object heeft een goede zichtlocatie.

Het bedrijventerrein is op enkele minuten rijden gelegen van de Maas en Waalweg N322, welke goede ontsluiting heeft met de A15, A73 en A50. Dichtbij het pand is een bushalte gesitueerd waar vandaan bussen rijden met bestemmingen Nijmegen, Den Bosch en Tiel en vv. Al deze drie bestemmingen hebben ook nog eens op de eindbestemming een treinstation waarmee de bereikbaarheid van het pand optimaal te noemen is.

Vloeroppervlakte:
Het object heeft een totale oppervlakte van circa 810 m².

Kadastrale gegevens:
Gemeente Druten
Sectie C
Nummers 5172

Opleveringsniveau:
Het object wordt op casco-basis, vrij van huur en gebruik, opgeleverd, waarbij het uitgangspunt zal zijn het huidige opleveringsniveau van het object. Onder andere voorzien van:
• Eigen entree met glazen pui;
• Trap naar 1e verdieping;
• Meterkast;
• Drie toiletten
• Keuken;
• Bar;
• Berging;
• CV Ruimte;
• Airco’s;
• Heater;
• Elektrische overheaddeur.

Onderhoud en vervanging van aanwezige voorzieningen komt geheel voor rekening van huurder. Aan het einde van de huurovereenkomst dienen zaken goed functionerend, behoudens gebruikelijke slijtage, om niet aan verhuurder terug geleverd te worden.

Bestemming:
Bij de gemeente Druten valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan: "Bedrijventerrein Westerhout '93" dat werd vastgesteld bij raadsbesluit van d.d. 18-11-1993. Het object ligt binnen de zone van categorie 2. Dit betekent dat er in dit object bedrijven zijn toegestaan welke vallen onder milieu categorie 1 tot en met 5 van de Staat van bedrijvigheid.

Parkeren:
Parkeren mogelijk op eigen terrein. 8 parkeerplekken aan de voorzijde en 4 parkeerplekken aan de achterzijde.

Energielabel:
Het object is voorzien van energielabel A en is geldig tot 04 oktober 2027.

Koopsom:
€ 790.000,- k.k.

Huurprijs:
€ 5.000,- excl. BTW per maand.

Huurbetaling:
De huurprijs dient bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Huurtermijn:
In overleg.

Aanvaarding:
In overleg.

Zekerheidstelling:
- Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur, inclusief servicekosten en BTW, gesteld te worden.

- De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper, vóór de in de koopakte genoemde datum, te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met standaard algemene bepalingen.

Koopovereenkomst:
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Bijzonderheden:
Eventuele huur of koop transacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Heeft dit uw interesse gewekt, dan nodigen wij u van harte uit het pand eens van binnen te komen bekijken!

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 790.000 k.k. / € 5.000 p.m.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2008
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Industrieweg 39 3
Plaats Druten
Provincie Gelderland
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein
  • Kantorenpark
  • Meubelboulevard

Terrein

Oppervlakte 1005 m²

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 12

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte 620 m²
Kantoor oppervlakte 190 m²
Terrein oppervlakte 1005 m²

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2027-10-04

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de bedrijfsruimte

Industrieweg 39 3, 6651 KR, Druten

Locatie

Industrieweg 39 3, 6651 KR, Druten

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.