Dorpsstraat 19 , 6562 AA, Groesbeek

  • A+
€ 90 p/m² p.j.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Op zoek naar een geschikte kantoor-/winkelruimte in het centrum van Groesbeek? ALGEMEEN Het betreft een courante kantoor-/winkelruimte centraal gelegen aan de Dorpsstraat in Groesbeek. Het object heeft een prachtige zichtlocatie op de hoek van het Dorpsplein en...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 965 m²

Downloads

Op zoek naar een geschikte kantoor-/winkelruimte in het centrum van Groesbeek?

ALGEMEEN
Het betreft een courante kantoor-/winkelruimte centraal gelegen aan de Dorpsstraat in Groesbeek. Het object heeft een prachtige zichtlocatie op de hoek van het Dorpsplein en Dorpsstraat. De kantoor-/winkelruimte heeft een totale oppervlakte van 965 m² v.v.o., waarvan ca. 620 m² v.v.o begane grond en ca. 345 m² v.v.o. kelder. Voorheen was de Rabobank gevestigd in dit object. Het object wordt in de huidige staat opgeleverd en is vanaf direct beschikbaar. Het object is voornamelijk geschikt voor landelijke retailers of een regionaal kantoorgebruiker.

LIGGING/BEREIKBAARHEID
Het dorp Groesbeek is gelegen op een prachtige locatie in het Rijk van Nijmegen. Het mooie glooiende landschap is voor Nederlandse begrippen zeer bijzonder. De landelijk bekende Zevenheuvelen route komt midden door Groesbeek en trekt veel wandelaars en fietsers. Diverse evenementen en attracties, hotels en campings zijn jaarlijks goed voor grote aantallen toeristen. Behalve een bijzonder mooi dorp is Groesbeek ook behoorlijk ondernemend. Het is een dorp dat alles te bieden heeft: een ruim winkelaanbod, diverse scholen, uitgaansgelegenheden, moderne voorzieningen, maar ook een rijk verenigingsleven met verschillende culturele, historische en recreatieve bezienswaardigheden en attracties. Het object ligt op een prachtige hoek aan de Dorpsstraat en Dorpssplein tegenover het gemeentehuis. De Dorpsstraat is centraal gelegen in het centrum van Groesbeek en is goed bereikbaar per auto en/of openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. De kantoor-/winkelruimte ligt op een steenworp afstand van het woon/winkelcomplex Bellevuewaar onder andere de Albert Heijn, Etos, Zeeman en Primera zitten gevestigd.

PARKEREN
Voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden aan de openbare weg en op het parkeerterrein nabij het dorpsplein (Houtlaan).

VLOEROPPERVLAKTE
Het object heeft een totale oppervlakte van circa 965 m² v.v.o., als volgt verdeeld:

Begane grond ca. 620 m² v.v.o.
Kelder ca. 345 m² v.v.o.

BESTEMMING
Het object is volgens de plankaart voor ‘’Centrumdoeleinden’’ aangewezen zijn bestemd voor:
• Horeca;
• Detailhandel;
• Dienstverlening;
• Kantoren;
• Wonen.

OPLEVERNIVEAU
• Systeemplafond;
• Mechanische installatie;
• Airco;
• Sanitair;
• Pantry met inbouwapparatuur;
• Basis verlichting;
• Brandvoorzieningen;
• Vloerbedekking;
• Technische installaties;
• Meterkast;
• CV met radiatoren.

HUURPRIJS
€ 90,- per m² per jaar excl. BTW

HUURTERMIJN
In overleg.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGSVERPLICHTING
Per maand vooruit.

ZEKERHEIDSTELLING
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur, inclusief BTW, gesteld te worden.

MODEL HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld in 2015 met de daarbij deel uitmakende algemene bepalingen, aangevuld met de benodigde bijzondere bepalingen, OF op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met standaard algemene bepalingen.

BIJZONDERHEDEN
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Totdat deze goedkeuring is verleend, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 90 p/m² p.j.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Nevenfuncties
  • Winkelruimte
Bouwjaar 1987
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Dorpsstraat 19
Plaats Groesbeek
Provincie Gelderland
Land Nederland
Ligging
  • Wijkwinkelcentrum

Kantoor

Oppervlakte 965 m²
Oppervlakte in units vanaf 446 m²

Winkelruimte

Oppervlakte 965 m²
Oppervlakte in units vanaf 446 m²
Oppervlakte verkoop vloer 620 m²

Energie

Energielabel A+
Energielabel einddatum 2032-08-04

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Dorpsstraat 19, 6562 AA, Groesbeek

Locatie

Dorpsstraat 19, 6562 AA, Groesbeek

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.