Verkoop jouw woning en steun de horeca! (actie)

Geschreven door Ruben Hoogakker op 2 december 2020

Bij het kopen van een woning, is niet alleen de woning zelf heel belangrijk. Ook de woonomgeving speelt een belangrijke rol. Uiteraard mogen horecagelegenheden hierin niet ontbreken. Om aan deze sector een steentje bij te kunnen dragen, zijn wij een actie gestart.

Bij de verkoop van jouw woning krijg je een dinerbon (t.w.v. € 100,-) uit de regio Nijmegen cadeau. Profiteer nu van deze tijdelijke actie bij Strijbosch Thunnissen Makelaars.

Hiermee steun je de horecasector die het nu moeilijk heeft én kun je heerlijk genieten van een diner bij jouw favoriete restaurant. Een mooie win-winsituatie dus!

Voorwaarden:

 • de dinerbon wordt overhandigd nadat jouw woning definitief verkocht is;
 • deze actie is geldig van 01-12-2020 tot en met 28-02-2021.

  Heb jij voornemens om jouw woning te verkopen en wil je ook de horeca steunen met onze actie? Bel ons op 024 365 10 10 en maak vrijblijvend een afspraak met een van onze woningmakelaars. Wij komen graag bij je langs!

  Verkoop jouw woning en steun de horeca! (actie)
  Ruben Hoogakker
  Neem contact op met Ruben

  Interessant nieuws

  Bekijk overzicht
  Krijg een kerstboom cadeau! (actie)

  Krijg een kerstboom cadeau! (actie)

  De feestdagen komen er weer aan en dat moet gevierd worden! Daarom heeft Strijbosch Thunnissen Makelaars een leuke actie bedacht om deze dagen nog feestelijker te...
  De verschillende wijken van Nijmegen

  De verschillende wijken van Nijmegen

  Als je op zoek gaat naar een nieuwe woning, speelt de wijk uiteraard een grote rol. Bekende wijken zoals het Stadscentrum of Bottendaal hebben al een...
  Bekijk overzicht

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie