Proef verkopen

GEEN VERKOOP - GEEN KOSTEN

Jouw woning is één van de belangrijkste bezittingen en dan geldt alleen het beste verkoopresultaat. Of dat nu opbrengst, snelheid of gemak is. Al 85 jaar is Strijbosch Thunnissen Makelaars actief in de regio Nijmegen en omgeving.

Profiteer nu van deze tijdelijke actie bij Strijbosch Thunnissen Makelaars. Als je jouw huis in de verkoop zet bij onze vestiging in Nijmegen, krijg je één van onze makelaars op proef. Dat betekent dat je onze dienstverlening twee maanden vrijblijvend kunt uittesten en alleen betaalt als je tevreden bent! Namelijk bij verkoop van je woning!

Jouw voordelen:

 • Geen opstart- of promotiekosten (t.w.v. € 450,-)
 • Je betaalt pas als we je huis hebben verkocht
 • Na twee maanden niet verkocht? Dan kun je zonder kosten stoppen
 • Of besluiten om met ons door te gaan (op basis van no cure no pay)

  Wil je profiteren van onze proef verkopen actie? Bel ons op 024 365 10 10 en maak een afspraak voor een gratis waardebepaling. Wij komen graag bij je langs!

  *Let op: Deze actie is geldig tot en met 30 april 2020.

  Interessant nieuws

  Bekijk overzicht
  Ontdek de Sprekende Cijfers Woningmarkten van Q1 2024

  Ontdek de Sprekende Cijfers Woningmarkten van Q1 2024

  Als een toegewijde partner van Dynamis, staat Strijbosch Thunnissen Makelaars aan de frontlinie van vastgoedontwikkelingen. Het onderzoeksteam van Dynamis heeft ook dit jaar nauwgezet de...
  Krijg een kerstboom cadeau! (actie)

  Krijg een kerstboom cadeau! (actie)

  De feestdagen komen er weer aan en dat moet gevierd worden! Daarom heeft Strijbosch Thunnissen Makelaars een leuke actie bedacht om deze dagen nog feestelijker te...
  Bekijk overzicht