Kinderopvang CompaNanny opent volgend jaar haar deuren binnen het Living-Inn complex in Nijmegen!

In het najaar van 2023 opent CompaNanny een vestiging in het te ontwikkelen Living-Inn complex. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, heeft namens CompaNanny het gehele aanhuur traject mogen begeleiden.

Met circa 441 m2 v.v.o. heeft CompaNanny een uitermate geschikte ruimte in Nijmegen gevonden om de beste kwaliteit te bieden voor élk kind, zodat het zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Met de komst van CompaNanny geeft het de bewoners van Hof van Holland de kans om voor een opvang dichtbij huis te kiezen. Een echte win-win situatie.

Onlangs is ook het eerste huurcontract van het Living-Inn complex getekend. Living-Inn is een bijzonder woonzorgconcept waar vitale senioren, starters en zorgbehoevende senioren veilig een zorgeloze toekomst tegemoet gaan. Living-Inn wordt gerealiseerd in Hof van Holland, het nieuwste stadsdeel van Nijmegen aan de overkant van de Waal. Hof van Holland met het winkelcentrum 'Hart van de Waalsprong' wordt het stadshart van Nijmegen-Noord. Een plek waar gewoond, gewerkt, gecreëerd en gewinkeld wordt. In de wijk worden circa 1.900 woningen gebouwd. Zowel gezinnen als starters, studenten, 1-2 persoonshuishoudens, ouderen en mensen met bijzondere woonwensen zullen hier hun nieuwe woonplek vinden.

Meer informatie over deze huurtransactie, CompaNanny en/of het Living-Inn project? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons.

Sophie van Loon
Neem contact op met Sophie

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Winkelruimte van ca. 167 m² gelegen in hartje centrum van Nijmegen succesvol verhuurd!

Winkelruimte van ca. 167 m² gelegen in hartje centrum van Nijmegen succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever hebben we de winkelruimte gelegen aan de Molenstraat 128 te Nijmegen succesvol verhuurd aan een concept store! Deze winkel zal onder andere lifestyleproducten, kleding,...
Kantoorruimte van ca. 150 m² v.v.o. gelegen aan Kerkenbos 1032A te Nijmegen succesvol verhuurd!

Kantoorruimte van ca. 150 m² v.v.o. gelegen aan Kerkenbos 1032A te Nijmegen succesvol verhuurd!

Namens onze opdrachtgever hebben we de kantoorruimte gelegen aan Kerkenbos 1032A te Nijmegen succesvol verhuurd aan Kievit Orthopedie. Kievit Orthopedie is...
Bekijk overzicht